| elrobertos a întrebat:

o să mă strădui să fiu cât mai succint, de curând, a apărut o scânteie între mine și iubita unui bun prieten de-al meu, ea a fost prima ce s-a dat la mine, mi-a recunoscut că se simte in siguranță în compania mea, și eu o plac, dar nu știu dacă aș face corect față de prietenul meu, știind că ei au o relație de ceva ani, el este un băiat foarte bun și o iubește mult, iar eu sunt ceva mai rebel (să zicem), nu este exclus că chiar daca o sa incepem o relație ea nu va dura, dar la moment chiar o plac. Situația este pentru mine foarte delicată și nu știu ce s-ar fi putea de făcut...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| PersonajFictiv a răspuns:

Deja l-a inselat, situatia nu e delicata asa cum ai numit-o tu, situatia e de rahat,e mai aproape de realitate.
Daca simte ceva pentru tine si te vrea,apoi s-a si dat la tine ce mai conteaza daca ai facut sex cu ea sau nu? Deja s-a consumat relatia lor, e terminata.

Daca aia face asa cu ala, adica il arde pe la spate tot asa o sa iti faca si tie, o sa te arda si pe tine pe la spate cand o sa aiba ocazia.
Daca avea caracter se despartea de el si apoi se dadea la tine, dar nu are.
Daca nu simti ceva pentru o persoana, pleaca, dispari, dar mai nou se cauta intai o rezerva si apoi dispare fata.

Deja ai demonstrat ca nu iti e cine stie ce prieten, daca ii erai prieten nu puneai intrebarea asta pe site si vorbeai cu prietenul tau " ba, s-a dat gagica'ta la mine, baga-ti p in ea de relatie, nu o sa te insele cu mine dar probabil o sa te insele cu altcineva, intelege si tu, gasest-ti alta si aia e " iar ala de are ceva in cap o sa te inteleaga.

Faci cum vrei.

12 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Daca-l consideri prieten, abtine-te.

| xerxes1 a răspuns:

O cu rva o gasesti usor.Un prieten mai greu.

| Anon31241212 a răspuns:

Nu mi se pare ok ca s-a dat la tine, cand era impreuna cu prietenul tau. Deja iti cam poti da seama ce fel de fata e si ce intentii are. Iti dai seama ca nu e deloc loiala. Ar trebui sa i spui totusi prietenului tau ce face...Cine stie la cati se mai da in acelasi timp. Nu te lasa,, vrajit,, de astfel de fete. Nu e ok sa fii intr-o relatie si sa distrugi niste prietenii. Nu o mai baga in seama.

Bula
| Bula a răspuns:

MI e mila de prietenul tau.
Eu l-as pastra pe PRIETEN si l-as anunta de situatie, astfel l-as scapa de eventuale cornuri de cerbi... tongue
Daca "prietenul" ar fi doar o cunostinta veche, atunci poate as profita de "oferta" big grin

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bros before hoes, dude!

| anamariarot a răspuns:

Ea e o tută care-și bate joc de sentimentele acelui băiat. Nu te băga niciodată în relațiile altora, indiferent de cât ți-ar plăcea de o fată. Așteaptă să se despartă și abia apoi mai vezi; nu-i frumos.

| mgtow a răspuns:

Asa iti face si tie. O poti sexui pentru ca si el asa ar proceda sau ii zici ce intentii are cu tine aia. Dar daca vrei sa fi de partea lui obtine o proba telefonica cu inregistrare precum ea te vrea si asa il scoti din dubii pe el

| AliGab a răspuns:

Scanteia se stinge dar prietenia ramane daca ai grija de ea. Sfatul meu este sa-ti gasesti alta "scanteie", eventual care sa nu fie legata de nimeni

| AdelinaC a răspuns:

Parerea mea este sa pui prietenia mai presus de scanteie. Fete mai gasesti, in schimb pe el il vei pierde.

| OldSoul a răspuns:

Subscriu cu xerxes1
Femeile vin si pleaca, prietenii adevarati raman.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca tu daca ai fi fost corect ai fi mers la prietenul tau si cu toate sentimentele pe care le ai pentru ea i-ai fi spus ca se da la tine.
Asa ar fi corect si normal.

| aLoneInDark18 a răspuns:

Aduna dovezi și arata-i prietenului tau ce iubita are, apoi el va decide dacă merită sau nu sa mai rămână cu ea.