Deja l-a inselat, situatia nu e delicata asa cum ai numit-o tu, situatia e de rahat,e mai aproape de realitate.
Daca simte ceva pentru tine si te vrea,apoi s-a si dat la tine ce mai conteaza daca ai facut sex cu ea sau nu? Deja s-a consumat relatia lor, e terminata.
Daca aia face asa cu ala, adica il arde pe la spate tot asa o sa iti faca si tie, o sa te arda si pe tine pe la spate cand o sa aiba ocazia.
Daca avea caracter se despartea de el si apoi se dadea la tine, dar nu are.
Daca nu simti ceva pentru o persoana, pleaca, dispari, dar mai nou se cauta intai o rezerva si apoi dispare fata.
Deja ai demonstrat ca nu iti e cine stie ce prieten, daca ii erai prieten nu puneai intrebarea asta pe site si vorbeai cu prietenul tau " ba, s-a dat gagica'ta la mine, baga-ti p in ea de relatie, nu o sa te insele cu mine dar probabil o sa te insele cu altcineva, intelege si tu, gasest-ti alta si aia e " iar ala de are ceva in cap o sa te inteleaga.
Faci cum vrei.
Nu mi se pare ok ca s-a dat la tine, cand era impreuna cu prietenul tau. Deja iti cam poti da seama ce fel de fata e si ce intentii are. Iti dai seama ca nu e deloc loiala. Ar trebui sa i spui totusi prietenului tau ce face...Cine stie la cati se mai da in acelasi timp. Nu te lasa,, vrajit,, de astfel de fete. Nu e ok sa fii intr-o relatie si sa distrugi niste prietenii. Nu o mai baga in seama.
MI e mila de prietenul tau.
Eu l-as pastra pe PRIETEN si l-as anunta de situatie, astfel l-as scapa de eventuale cornuri de cerbi...
Daca "prietenul" ar fi doar o cunostinta veche, atunci poate as profita de "oferta"
Ea e o tută care-și bate joc de sentimentele acelui băiat. Nu te băga niciodată în relațiile altora, indiferent de cât ți-ar plăcea de o fată. Așteaptă să se despartă și abia apoi mai vezi; nu-i frumos.
Asa iti face si tie. O poti sexui pentru ca si el asa ar proceda sau ii zici ce intentii are cu tine aia. Dar daca vrei sa fi de partea lui obtine o proba telefonica cu inregistrare precum ea te vrea si asa il scoti din dubii pe el
Scanteia se stinge dar prietenia ramane daca ai grija de ea. Sfatul meu este sa-ti gasesti alta "scanteie", eventual care sa nu fie legata de nimeni
Parerea mea este sa pui prietenia mai presus de scanteie. Fete mai gasesti, in schimb pe el il vei pierde.
Cred ca tu daca ai fi fost corect ai fi mers la prietenul tau si cu toate sentimentele pe care le ai pentru ea i-ai fi spus ca se da la tine.
Asa ar fi corect si normal.
Aduna dovezi și arata-i prietenului tau ce iubita are, apoi el va decide dacă merită sau nu sa mai rămână cu ea.