Da, racii tind sa fie "bipolari", dar nu te impacienta. Daca esti adolescent, aceasta respingere a familiei e normala.Pana la 19 ani ai mai multa incredere in prieteni, pentru ca esti mai apropiat de ei. Daca spui ca mama ta a fost plecata, in subconstientul tau s-a produs o ruptura si de-asta te comporti cum te comporti.
Mama a fost plecata in Italia pe toata perioada liceului si stiu ca am avut o relatie foarte proasta cu ea, ne certam in fiecare zi, si ma gandeam mereu, care e scopul? Eram doar revoltata, cred, si probabil asa esti si tu.
Petrece mai mult timp cu ele, daca va apropiati, o sa scapi si de nervii astia inutili.Esti tanar, toate se rezolva daca iti doresti sa te schimbi.
Ai putea sa incerci sa le scrii (individual fiecareia). Pune intr-o forma mai elaborata ce ai scris aici (partea in care spui ce simti pentru ele si ce faci de fapt). Sunt femei, sunt sigur ca te vor intelege si te vor ajuta.
Ofera-le si cate o floare alaturi de scrisoare, le va face mai intelegatoare.
Nu stii sa iubesti si e normal din moment ce nu ai fost invatat ce-i dragostea de mic. Autoeduca-te, citeste despre inteligenta emotionala si nu iti mai fie rusine de sentimentele tale, esti om, chiar si in fata parintilor tai. Gandeste-te de doua ori inainte sa faci sau sa spui ceva.
Daca incepi cu "sunt zodia rac", nici nu mai citesc restul. Pentru ca nici un sfat nu te va multumi, atata timp cat crezi in zodiac, baba Vanga si alte prostii.
Exact chestia asta o am si eu, seara stau si ma gândesc cât de rea am fost si spun ca o sa fiu mai buna si tot la fel sunt, eu am probleme cu nervii, si câteodată mai am momente in care sunt de treaba sau las de la mine, si de multe ori ma comport urat si sunt aia care se supăra mereu, cred ca e din cauza nervilor, cel puțin, la mine asta e problema.