| benybiro112 a întrebat:

Salut TPU! O scurta intrebare si promit ca dau funda: Cum scapi de gelozie sau posesivitate intr-o relatie de început? Sau relatie

3 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

1. Gelozia si posesivitatea apar din cauza ca nu ai incredere in partener. Atata timp cat nu ai incredere in partener, vei simti nevoia constanta de a-l controla, de a fi posesiv si gelos, chiar daca nu exista motive. Sau varianta 2, nu ai incredere suficienta in tine si nu consideri ca esti destul de bun pentru partener si iti e frica ca te va insela sau parasi pentru o persoana mai buna. Sau ambele variante.
Nu poti sa bati din palme si sa scapi de gelozie. Nici sa iti bagi partenerul într-un glob si sa ii controlezi fiecare miscare. Daca vrea sa te insele, poate sa o faca si cu tine de mana.

| Davyd2001 a răspuns:

Nu știu dacă îți dă motive sa fi gelos, probabil ca ți e frică să nu o pierzi, dar trebuie sa ai și tu încredere în tine în primul rând fiindcă nu este exclusă despărțirea, nu poți sa ști dacă o sa fi cu ea, acordă i încredere, iubire și respect, cât despre gelozie în cantitate mică eu zic ca este ok, fiindcă astă este un semn ca o iubești și vrei sa fie doar a ta. eu nu vad o problemă în asta, doar ca ce trece peste limită poate fi dăunător în relație, chiar și Dumnezeu este un Dumnezeu gelos, citește în Biblie dacă nu mă crezi, și să ști că indiferența doare mai tare decât gelozia!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare