Au trecut 3 ani in care l-ai ascuns, deci e bine ca au aflat ca asa ti-ai luat si tu o piatra de pe inima.
Foarte simplu rezolvi problema. Vorbesti cu prietenul tau sa se abtina si sa nu intrie in polemici, iar el daca te iubeste va face asta.
Daca este cu putinta vorbeste cu mama ta sa incerce sa il convinga pe tatal tau sa nu fie prea dur si sa aiba rabdare sa il cunoasca treptat si gata.
Din pacate, nu cred ca poti sa o amani...
Dar trebuie sa vorbesti cu tatal tau si cu prietenul tau sa nu se supere unul pe altul.
Cred ca ar trebui să-ți instruiești prietenul cum sa sa se poarte la intalnirea cu familia ta. Daca nu poate fi instruit atunci nu stiu daca e persoana potrivita pentru tine. Tu ai fi de acord sa fii cu cineva care il face prost pe tatal tau? Cineva care nu-ti respecta familia nu te va respecta nici pe tine.
Nu amana lasa-i sa se intalneasca, de asta mi-a fost groaza si mie prima data si a iesit neasteptat de bine tot, dar inainte baga la dresaj prietenu, asta am facut si eu, recunosc
Tatal tau e incuiat la minte? Eu as zice mai degraba ca barbat fiind, stie ce vor baietii de la fete. Stie mai bine ca tine si mama ta. Nu poti amana. Pana cand?
Dar cum spune @Lioana, daca nu poate fi "instruit", nu e de tine.
Nu amani. Termini odata pentru totdeauna. Punct. Fii curajoasa. Funda.
Buna,
Ce noroc pe el ca nu si-a cunoscut socrii timp de 3 ani
Problema nu e asta, nu e ce crezi tu.
Indiferent ca sunteti sau nu majori, indiferent de diferenta intre generati si tipul de temperament, conteaza un singur lucru.
Conteaza sa-ti placa tie de baiat, restul chiar nu mai conteaza si nu merita sa-ti bati capu!
Daca prietenu tau este direct si indraznet va avea probleme din cauza asta toata viata cu tot felul de oameni - trebuie sa te obisnuiesti, pentru ca daca de parinti scapi, de el nu mai este indicat sa scapi
A, lol? Cum sa-l faca prost pe taica-tu? Asta se numeste nesimtire, lipsa de respect, nu indrazneala. Nu cred ca are 12 ani, sa nu se poata abtina si sa se poarte educat in jurul oamenilor. Geez. Aveti si voi mai multe pretentii de la partenerii vostri, ca nu degeaba sunt parintii asa stiu ei ce stiu.
Eu unul din privinta unui tata de fata le-as face o surprinza sa-i trimit intr-o vacanta doar pe ei 2. acolo sa vezi scantei