Mai baiete, nu te forteaza nimeni sa mananci, mai ales ca esti obez, ca nu te-a legat nimeni de scaun sa-ti bage fortat mancarea pe gat.
Astea sunt minciuni!
Si apoi, nu cred ca ai mai mult de 11-12 anisori, dupa tot comportamnetul si minciunile scrise pe aici.
In ce priveste masina, uita de existenta ei fiindca tu esti epileptic si este imposibil sa iei vreodata carnet de conducere, sau sa sofezi vreo masina.
Pai mna aveam eu niste ganduri, oricum nu sunt din familie de bogati. Si nu am epilepsie. Aveam tulburari de conversie, in urma diagnosticului dat de psihiatru. Si in al doilea rand, numai smecherii conduc daca au epilepsie.
Tu chiar nu intelegi nu?
Epilepticii NU au voie sa sofeze si nu isi pot lua NICIODATA permis de conducere, fiind ilegal, fiindca nu sunt capabili sa conduca masina.
Convulsiile pe care tu le faci si ajungi la spital cu ele, sunt tot crize de epilepsie!
Parcă ziceai că ai tulburări de comportament, că ai fost dus de 15 ori la secția de poliție pentru tulburarea liniștii publice și că-ți lovești părinții.
Acum te plângi că vor să te țină în puf, că-ți șterg nasul și că te pupă când faci buba.
Numai tu știi cât este realitate și cât inventezi.
Nu inventez. Sunt un om foarte diferit si nu am de ce sa pierd vremea pe TPU degeaba cand am altceva de facut. Chiar s-au intamplat toate acelea. Daca v-am deranjat, imi cer scuze. Dar nu uitati ca toate acele lucruri sunt adevarate.
Urgent la sala de sport. Părinții la psihiatru că baga in tine mancare că în porc. Nu e posibil așa ceva. Au frici că vai mori, și te omoară ei cu mana lor. Caută psihologul scolar și spune tot.