NU te vor uita.TU si Copilul pe il vor adopta veti fi la fel.PArintii o sa va acorde atentie amndorura.IN plus cu un frate sau cu o sora mai mare sau mica care vine tot din orfelinat ai ce sa impartasesti.Nu te vei mai simiti singura.Dar iti dau un sfat vorbeste cu parintii tai si spune-le ce simti o sa te faca sa te simti mai bine.
Nu cred ca i-ai suparat cu ceva, dar cred ca vor sa mai faca o fapta buna si sa mai adopte un copil. Si nici nu cred ca o sa te uite. Pana la urma esti tot copilul lor. Daca mai adopta un copil poate nu te vei mai simti singura si vei cunoaste pe cineva care este ca tine, privind soarta.
Salut! Inteleg cum te simti si eu am avut perioade de timp in care aveam ganduri de astea, dar la sfarsit am inteles ca nu merita sa fiu asa ingrijorata. Parintii tai nu te vor uita si motivul pentru care vo sa mai adopte un copil e pentru ca iubesc copii si vor ca ei sa aiba parte de atentie mereu..sa fie in siguranta si mai iubiti decat in orfelinate. Si eu eram suparata putin la inceput cand am aflat ca voi avea o sora, insa acum ma bucur foarte mult ca ea exista. Chiar daca acum te simti putin incordata si crezi ca parintii tai vor fi mai mandri de viitorul tau frate/viitoarea ta sora dupa te vei distra cu acel copil si te vei simti mult mai bine ca nu esti singura la parinti. Si vei fi tu mandra de parintii tai si de aceasta decizie a lor.
Consider ca nu o sa te lase acest sentiment pina nu vei vorbi cu parintii. Ei vor intelege si doar ei o sa te poata convinge ca totul este in regula.
Oricum vor face doar ce vor ei si nu e cazul ca tu sa plangi cat timp ei mai salveaza oarecum o viata. Ai putea incepe sa plangi tare, dar vrei tu asta? Vrei sa-i rapesti acelui copil viata la o sansa mai buna? In mod normal, eu daca as fi parinte si as decide ca vreau sa adopt un copil, nu l-as iubi pe cel existent mai putin.
Nu crede asa ceva, cum sa-i dezamagesti?! Iti spun din experienta mea de sora mai mare(sora mea nu e adoptatasi si nici eu) ca vor sa adopte respectivul copil pentru tine, pentru a nu te simti singura.
P.S. Si eu gandeam la fel gand am auzit ca voi avea o sora, dar apoi m-am bucurat ca o am ca sora. Cred ca si tu te vei intelege cu ea sau cu el.
Numai bine!
Nu gandi asa! Poate ca daca va fi mai mic/a la inceput ii vor acorda mai multa atentie, dar va vor iubi la fel de mult pe amandoi.
Vai! Karima Winter si la poza de profil e poza ce o am aici