| BoBoAlin a întrebat:

parintii mei s.ai certat foarte urât în ultimul timp. Ideea e ca se ceartă de la lucruri banale. Ce pot face, am 16 anii si sunt TERMINAT!

5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cand se cearta de la banale e naspa, ceva e putred in Danemarca. Nu ai ce sa faci, nu te baga, nu intri nici cu unul in echipa.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti doar sa vorbesti cu ei, cu fiecare in parte si apoi cu amandoi si sa-i rogi sa nu se mai certe, fiindca iti fac rau certurile lor.

| Maya95 a răspuns:

Buna! Incearca si tu sa nu mai bagi asa tare certurile lor inseama! Ei se cearta si tot ei se impaca! Poate trec si ei printr.o perioada mai proasta.

| Printesa10TM a răspuns:

Din pacate, nu prea ai ce sa faci, imi pare rau!

| seth2016 a răspuns:

Bineinteles ca poti face ceva. Greu de inteles atitudinea ATAT DE IDIOATA in Romania ca nu e treaba ta sau ca nu poti face nimic. Problemele lor sunt si ale tale.

Foarte posibil ca parintii tai sunt atat de absorbiti de certurile lor incat nu-si dau seama de efectele asupra ta.

Asteapta un moment mai calm si vorbeste cu mama ta. Vorbeste despre tine, nu despre ei. Spune-i ce simti. Nu o judeca pe ea si nici pe tine.

In ciuda certurilor mariajul poate continua, dar in unele cazuri se ajunge la despartire si/sau divort. Daca se ajunge la violenta fizica poti apela la alt adult din familia ta sa stea de vorba cu ei.

Bafta!