Oamenii te percep și în funcție de ceea ce le arăți tu despre tine. Poate nu le oferi spațiu sa te cunoască sau poate la arăți doar o anumite parte a ta, oricum nimeni nu știe exact cum ești decât cei foarte apropiați ție. Oamenii te mai percep și în funcție de ei în funcție de pricipiilie lor sau cum rezonează ei cu faptele tale. Ca sa te perceapă corect sfatul cel mai simplu e sa fi natural sau pur și simplu sa le dai timp dar oamenii sunt cum sunt cu bune și rele, poate nici nu ar trebui sa te intereseze prea mult cum te considera ei.
Salut!
Creierului nostru ii ia 3 secunde ca sa stabilieasca daca ne place de persoana din fata noastra.Nu poti sa placi la toata lumea.
Da, oamenii sunt superficiali si fiindca suntem in continua lipsa de timp prea putini acorda putin mai mult timp persoanei nou cunoscute.
Nu, nu gresesti tu.Dar nici restul lumii nu greseste.Adevarul este undeva la mijloc.
In primul rand, eu as zice sa nu iti focusezi energia pe ce cred cei din jur despre tine. Si ar fi util sa nici nu ii judeci pe ceilalti. Asa cum tie nu iti place sa fii judecat, nici tu nu o face. Iar daca totusi stii ca undeva gresesti si vrei sa incerci sa lasi o impresie mai buna, poti pur si simplu sa te straduiesti si fii mai amabil, sa ai un comportament cat mai elegant si cu bun simt. Nu e asa greu sa te faci placut. Cata vreme vorbesti si te comporti cu bun simt, societatea te tolereaza destul de usor.
Nu suntem la fel. tot ce poti sa faci e sa te accepti asa cum esti, daca oamenii vor sa stea in viata ta. e ok, daca nu. sigur vei gasi pe cineva care sa aiba aceeasi gandire ca tine
Îți mulțumesc pentru răspuns, dar ai înțeles complet greșit întrebarea. Vreau doar sa știu de ce oamenii mă văd altfel decât sunt, de ce par altfel decât ceea ce sunt de fapt. Nu am nici cea mai mica problemă că oamenii vin și pleacă. Au făcut-o mulți și am câștigat pentru că nu mi-am pierdut timpul cu ei.