anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

peste doua luni va fi ziua de nastere a mamei mele (si acum o sa spuneti,, stai! peste doua luni? mai e mult pana atunci...")
Stiu dar vreau sa-i pregatesc ceva specialwinking. Mama mea e plecata(la lucru) in strainatate si nu vine decat o singura data pe an de ziua ei si sta 1 sau 2 saptamani depinde de concediu (daca va intrebati unde stau raspunsul e : la bunica). Subliniez ca are 32 de ani e cam nebunatica in sensul bun al cuvantului(gen adolescenta).
Cele mai bune idei/exemple de cadou pentru varsta ei, de la cosmetice la accesori vestimentare (dati-mi nume site-uri si informatii pentru ca sunt baiat si nu ma pricep) primesc celebra FUNDA!

4 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Am inteles eu gresit scuze. In principiu tu o cunosti cel mai bine, nu noi. Evenntual un buchet de flori, ciocolata si ai putea gatii ceva cu bunica pentru ea. Fiind aceea prajitura sau mancare. Altee idei nu prea imi vin in minte. Bafta, si crede-ma si un "La multi ani" ajunge unor persoane. happy

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Ai putea sa ii gătești un tort sau o prăjitură, cu ajutorul bunicii tale. Sau sa ii iei o cutie de bomboane milka in forma de inimioara si un buchet de flori. Iar când vine acasă, sa scrii frumos pe foi "La multi ani" sau "Te iubesc" si sa le lipești prin cameră.

| Ramona_Salajan_1993 a răspuns:

Pai...un buchet de flori, fai o felicitare, un parfum, un lantisor, o esarfa, fai un tort/o prajitura si un,, Te iubesc'' sau,, La multi ani''. Sper ca te-am ajutat.

| BadAngel3 a răspuns:

Ai putea sa ii iei un parfum, o bluza, o bratara cu numele ei sau cu initiala numelui ei, sa lipesti prin camera poze cu voi doi, sa ii daruiesti o cutie milka in forma de inimioara si un trandafir alb.

Întrebări similare