| Eastwood a întrebat:

Prietena mea m-a invitat la ea de Craciun si m-am gandit dimineata sa-i pun ceva sub brad sau ce sa-i dau de Craciun? Ce biletel sa-i las langa cadou? Ajutati-ma va rog! Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Foxyyyy a răspuns:

Lasa-i un cadou frumoas impachetat, nu stiu ce gusturi are, ii poti da o bluza, un parfum sau lucruri din astea.Langa o felicitare, ar arata mult mai bine decat un bilet.

| Hexiled a răspuns:

In primul rand UU ce dragut ca te-a invitat la ea cati ani aveti?
2 ai pura sa iei un ursulet si sa scrii pe bilet de la pufosul catre pufoasa mea Craciun fericit!

| pastru009 a răspuns:

Salut.Ai putea zice asa: "Te iubesc frumoasa mea(sau cum o alinti tu) si vreau ca aceasta dimineata de Craciun sa nu se termine niciodata.Sa te tin in brate la nesfarsit si sa te sarut tandru de fiecare data cand te vad.Si de fiecare data cand ma uit in ochii tai albastri precum cerul senin/caprui precum pamantul amortit iarna/verzi precum iarba proaspata(sa alegi dintre acestea trei) sa stiu ca totul este mirific intre noi si sa iti pot ura cu zmbetul sincer pe buze: CRACIUN FERICIT!"
Sper ca ti-a placut. happy

| BlueViP a răspuns:

Lasa-i langa cadou un trandafir si o scrisoare in care sa-i spui tot ce simti tu pentru ea, ce ai simtit cand ai cunoscut-o si pe parcurs.

| DianaIonita a răspuns:

Intreab-o ce vrea de la Mos Craciun big grin