Daca le spune parintilor ce se intampla eu nu cred ca ei nu vor fi de acord sa nu mai mearga. Cum sa-ti trimiti copilul la un idiot?
Http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102011121Sa vorbeasca cu mama cand e bine dispusa si sa ii spuna cum ii vorbeste acel profesor. Sper sa o ajute si acest articol.
I-a spus despre comportamentul profesorului? Ar trebui ca si ea si colegul ei sa-l reclame parintilor si sa ia masuri, sa caute un alt profesor.
Parintii stiu deja cum isi face profu orele, dar ei i-ai spus "ca lasa, ca nu o sa mai strige" si chestii de genul. Pana si sotia lui urla copiiilor carora la preda, chiar mi-a spus ca femeia urla la o copila de clasa a 5-6 de mi-a spus ca si de frica copila raspundea bine.
Sau sa vorbeasca cu profesorul...sa-l intrebe de ce are un comportament asa de aspru
Nu stiu, nu stiu, nu stiu. Dar daca ma enervez(nici nu il cunosc pe om si deja ma enerveaza), primul avion catre Romania o sa ma aiba pe mine in el, ca pana la urma ii cea mai buna prietena, ce naiba. Ii sparg ochelarii bosorogului.
)
Eu ii sugerez sa spuna ca nu intelege nimic de la profesorul asta. Asa am scapat si eu de o dementa. Sper ca am ajuat-o. Succes