| LaughingKarima a întrebat:

(pun intrebarea acesta pentru o prietena, deci nu, nu e vorba despre mine). O prietena a inceput sa mearga la ore de matematica in particular. Primele 2 dati cand a fost la profesor acasa, a fost cu tatal ei(el fiind prieten cu profesorul din cate am inteles, iar profesorul nu e chiar profesor, ci e doar foarte bun la matematica asa ca le preda copiiilor), mai mult tatal a fost cu ea, ca sa se obisnuiasca fata cu drumul pana acolo. Ea face ore cu inca un baiat, si in primele dati cand era si tatal, profesorul urla la acel baiat, spunandu-i tot felul de nume insa ei nu ii spusese nimic rau si nici nu urlase la ea. Dar dupa aceea, tatal ei a plecat in nu stiu ce tara in delegatie si ea a trebuit sa mearga singura si tot. Dupa a treia ora, prietena mea, mi-a spus ca profesorul a inceput sa urle si la ea, spunandu-i si ei in nu stiu ce feluri IAR tonului lui era unul nu prea frumos.
La inceput mi-a spus ca nu avea treaba dar profesorul a inceput sa o sperie cu tot urlatul si a spus ca mai mult invata din frica. Si acum cateva zile, a avut ore cu el, insa in drum spre casa lui ii se facuse rau, si cand a ajuns nu au trecut mai mult de 10 minute si cum ii era si rau si mai si urla proful la ea, a inceput sa planga si s-a dus acasa. Doar asta stiu pana acum.
Mi-a spus ca nu mai vrea sa mearga la ore, insa mama ei sigur nu va fi de acord cu asta, plus tatal care mai mult ca sigur nu va fi de acord. Ce ar trebui sa faca? Pur si simplu fata nu mai vrea sa mearga si a spus ca mai bine ramane corigenta decat sa mai mearga la omul ala acasa. Are probleme si cu mama ei, care nu asculta ce are ea de zis niciodata, deci cum sa faca sa ii spuna ca nu mai vrea sa mearga?(tineti cont ca nu merge cu "daca ea vrea ca fata ei sa fie fericita."). Ajutati-mi prietena va rog!

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca le spune parintilor ce se intampla eu nu cred ca ei nu vor fi de acord sa nu mai mearga. Cum sa-ti trimiti copilul la un idiot?

| danay72 a răspuns:

Http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102011121Sa vorbeasca cu mama cand e bine dispusa si sa ii spuna cum ii vorbeste acel profesor. Sper sa o ajute si acest articol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-a spus despre comportamentul profesorului? Ar trebui ca si ea si colegul ei sa-l reclame parintilor si sa ia masuri, sa caute un alt profesor.

| LaughingKarima explică (pentru anonim_4396):

Parintii stiu deja cum isi face profu orele, dar ei i-ai spus "ca lasa, ca nu o sa mai strige" si chestii de genul. Pana si sotia lui urla copiiilor carora la preda, chiar mi-a spus ca femeia urla la o copila de clasa a 5-6 de mi-a spus ca si de frica copila raspundea bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LaughingKarima):

Sau sa vorbeasca cu profesorul...sa-l intrebe de ce are un comportament asa de aspru

| LaughingKarima explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu, nu stiu, nu stiu. Dar daca ma enervez(nici nu il cunosc pe om si deja ma enerveaza), primul avion catre Romania o sa ma aiba pe mine in el, ca pana la urma ii cea mai buna prietena, ce naiba. Ii sparg ochelarii bosorogului.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LaughingKarima):

laughing laughing laughing)

| unprietenaproape a răspuns:

Sa il inregistreze

| chakra8 a răspuns:

Sa nu mai mearga.

| Evy01 a răspuns:

Eu ii sugerez sa spuna ca nu intelege nimic de la profesorul asta. Asa am scapat si eu de o dementa. Sper ca am ajuat-o. Succes