Man. Tu crezi ca daca ii stii numele ei o gasesti? Pot exista mai multe persoane cu numele acela, deci, ce ai de facut e sa astepti, poate ai noroc o sa va intalniti. Dar vezi ca poate are pagina pe alt site(Twitter, Instagram...). Mult noroc.
Ai facut cea mai mare greseala dar ai cel mai mare noroc ca nu ai de unde o lua. Regula nr 1-Nu te indragostesti de cineva care sta departe. Iesi la o bere si iti trece.
Nashpa.
Din atatea informatii doar atunci ai avea ceva sanse, daca "ai colinda" toate scolile din orasul respectiv.
Dar nu m-ar mira nici daca ar fi din alta localitate sau ar avea alta nume, decat ce ti-a spus.
Pai la 17 ani nu cred ca nu are ea Facebook, numai ca nu ti l-a dat ea tie.
De gasit, nu stiu(banuiesc ca ai epuizat internetul deja), e dintr-un oras mare, mic? incearca cartea de telefon daca mai exista asa ceva, poate ai noroc. Dar nu-ti fa sperante prea mari chiar daca e sa o gasesti, avand in vedere ca nu ti-a lasat date de contact( nu tu Facebook, nu tu numar de telefon, tweeter Instagram sau mai stiu eu ce) chiar si din proprie initiativa sau sa ti-l ceara tie, i-mi spune ca nu impartaseste sentimentul si propabil pentru ea a fost o chestie sa-si treaca timpul acolo la mare dar bineinteles pot sa ma insel.
Ce se intampla la mare, ramane la mare. Daca una de 17 ani te prosteste asa, vai de tine cand mai cresti si dai peste una cu mai multa minte.
REGULA N.O 1 nu te indragostesti de ceva imposibil, oricum daca nu ti-a lasat nici macar un amarat de Facebook, sau Insta, probabil si-a "batut joc" de tine, si cam atat.
Te-ai indragostit de ea? Tu nici nu ai stat macar o seara de vorba cu ea si te-ai indragostit? Zi-mi asa: era una buna la mare in costum de baie de mi se ridica pe pereti si eu am vrut sa-i citesc din Eminescu... macar 5 poezii! Parca suna altfel!