Am trecut exact prin aceeasi chestie acum 4 ani. Stai chill, ori dai in depresie ori o iti accepte scuzele.
Daca ii plac cadourile, fa-i ceva handmade, ceva ce doar tu stii ca ii place. Totusi nu osufoca cu mesaje, telefoane sau sa te duci la ea la usa. las-o o zi- 2 dar nu mai mult de o saptamana
organizeaza un picnic si roaga pe cineva sa o invite si de fapt sa fii tu un locul acelei persoane.
Lupta pentru ea! arata-i cat de mult o pretuiesti. Darmai e ceva crucial de important: nu face sta doar pentu o perioada, trebuie sa-ti schimbi complet comportamentul fata de ea si trebuie sa intelegi cu adevarat (pana in mijlocul sufletelului tau) cat de tare ai ranit-o.
Sper sa te impaci cu ea, eu nu am avut atat noroc
Nu e rea ideea cu handmade-ul. Nu sunt genul de om care sa nu ofere spatiu unei persoane, deci din asta afli ca nu insist cu mesaje sau prin alte mijloace
Multumesc mult pentru sfat, apreciez! Am sa tin cont de ce mi-ai spus
Imi pare rau sa aud ca ai pierdut o relatie de prietenie. poate o sa va impacati candva. Ai putea sa initiezi chiar tu o prima conversatie cu prietenul/prietena respectiv/a dupa perioada asta de timp. poate vei avea succes! Tot raul spre bine!
Nu stiu cat de mult tine prietena ta la gluma si nici cat de deplasata a fost.
Daca consideri ca ai gresit si ti-ai cerut scuze, atat!
Nu e cazul sa facem din tantar armasar si sa incepem cu linguseli si alte sentimentaliseme!
Discuta sincer și deschis cu ea despre faptul că ai greșit. Important e să vorbești cu blândețe și respect profund. Un raspuns blând îndepărtează furia.
Ofera-i un buchet de trandafiri SI o cutie cu bonboane de ciocolata ca sa indulceasca viata ei!
"o sa-i treaca..." asa sper.
"Sper, de acum sa ai grija si sa te gandesti de doua ori la ce spui." Sa fii sigur/a ca asa am sa fac !
"cere-i scuze zilnic!" daca cineva face asta de prea multe ori, scuzele isi pierd din valoarea lor, daca vrei cu adevarat sa decurga totul bine, trebuie sa faci ceva (in general)
Spune i ca ai fost un nesimțit. Nu ai vrut sa faci glumele acelea si ca ti pare enorm de rau. Ulterior, invit o la un film. (Sau ceva de genu')