Serios? Se uită la filme nepotrivite? Cu ce îl puteți ajuta prin asta?!
Stai liniștit, am trecut și eu prin asta! Eu am avut "coșmaruri" cu bunicul meu spunându-mi că o să mă ia la el, iar până atunci să rămân o fată cuminte...etc.
Visul acesta ciudat l-am avut non-stop timp de 2 săptămâni.I-am povestit mamei totul, iar ea mi-a spus că înseamnă că bunicul mă iubește și are grijă de mine de acolo de sus, iar apoi mi-a spus că tot ce vrea el de la mine e să fiu fericită.Mi s-a întâmplat acum 1 an sau 2.
Nu îți face griji, nu se va întâmpla nimic! Gândește-te la o întâmplare veselă petrecută cu unchiul tău sau mai bine distrează-te cu prietenii, fă ceva care te face să uiți de acel vis ciudat! Le poți spune părinților tăi despre acel vis, dacă vrei! Sper că te-am ajutat!
Pai nu toate visele sunt realitate! Data viitoare cand te culci incearca sa stai cu fata la geam si dimineata uiti tot! Am visat si ciudatenii dar nu s-a intamplat nimic! Sper ca te-am ajutat... Fundita:*?
Buna am citit pe un site de vise k daca cineva te cheama la el in acel vis si u ii raspunzi atunci acel vis iti prevesteste un viitor bun dar daca u nu reusesti sa-i raspunzi atunci acel vis ati prevesteste vesti neplacute...stiu ca e mult prea tarziu pentru imi mai putea da funda dar cred si sper ca am putut sa-ti fiu de folos.a si vreau sa te mai intreb ceva. unchiul tau era cumva mort?
In vis? ...In vis, era ca si cum, ma urmarea peste tot, si tot vroia sa ma prinda, sa ma ia la el...In realitate, da e mort.