| DecstarIsBackAgainMtfk a întrebat:

Soacra mea nu ma mai suporta. Am mers cu sotia pe la maica-sa si de atunci a inceput totul. Ma acuza de tot felul de lucruri si vrea sa o intoarca pe sotie impotriva mea. Spre exemplu ieri i-am pus un pahar de bere cu sare pe margine, asa cum obisnuia ea sa bea. M-a acuzat ca ii pun otrava in bautura ca sa moara si sa iau casa. N-ar fi o idee rea insa nu am intentii de genul. Sfaturi?

33 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De evitat fara alte complicatii

| Adry05 a răspuns:

Spune-i și soției de lucrurile astea absurde de care te acuză măcar să n-o ia în seamă

| darrio2007 a răspuns:

Daca doar chestia cu berea si sarea ai retinut-o, inseamna ca ii trageti cu beutura, nenică. Cred ca nu era treaza cand te-a acuzat de asa ceva.

| DeyCj a răspuns:

Întrerupe legătura cu soacra ta. Dacă soția ta vrea neapărat să meargă la mă-sa, să meargă singură.
Explică-i nevestei situația, asta dacă aceste lucruri se întâmplă doar între 4 ochi, și nu când și soția e acolo.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Citindu-ti intrebarile nu pot decat sa zic ca ocupu spatiu degeaba pe TPU.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu ii mai dai să bea bere cu sare.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Foarte bine ce a zis siriusblack, intru totul de acord. Daca merg intr-un loc si nu e ok, de ce m-as duce din nou? Sa o lasam pe aia cu obligatiile si prostii. Cu sotia poti sa discuti foarte frumos, omeneste, ceva de genul "Draga stiu ca e mama ta care te-a crescut samd, dar modul in care se manifesta la adresa mea e semn clar de boala psihica. Poti merge cu ea la un medic, sau nu, insa pana nu stiu ca e totul in regula cu ea dpv psihiatric, eu nu mai calc pe acolo pentru a fi acuzat pe nedrept de tot felul de fantasmagorii. Sper sa imi intelegi pozitia si sa stii ca nu voi incerca sa te pun vreodata sa alegi intre familia ta si mine, la fel cum sper ca vei putea discuta cu ei omeneste daca ei cumva vor incerca sa te forteze sa faci o astfel de alegere in privinta mea."
@Nat1: Daca beau impreuna bere... ce? Eu cand ma duceam cu bere la ai mei dintr-o doza bea si maica-mea, si taica-meu, si ma mai serveau si pe mine. Bine, acum nu se mai aplica, ca am renuntat complet la alcool. Amuzant, i-am dat lui taica-meu o doza de ceva, bere destul de buna, mi-a zis dupa vreo saptamana ca da, mama ce buna a fost, dar a baut si el, si maica-mea, si restul au aruncat-o dupa cateva zile in frigider ca nu o mai terminau. Doza de 0, 5 litri, sa fie clar, nu de 5 litri. happy

| DecstarIsBackAgainMtfk explică (pentru GabiDumitrescu):

Exact asta zic si eu, nu stiu de unde le-a scos cu bautura aia multa.

| Freya1 a răspuns:

Dacă voi mergeți si beti bere impreuna deja mi-am facut o impresie proasta.
Nu stiu de ce, da la străini cand beau un pahar de ceva impreuna e drăguț, pentru ca e ceva fin si se opresc acolo la un pahar seara.Dar cand auzi de români ca beau te ia groaza, pentru ca nu au un stop, nu mai au opritor la gură si se mai si fac de tot rahatul.De aceia, daca sunteti o familie În care se consumă alcool mult, nici nu vreau sa comentez.
O singura chestie pot sa iti spun, nu mai pune nimănui sare pe marginea paharului/sticlei.In primul rand pentru ca nu ai de unde sa stii daca asa vrea, în al doilea rand nu e igienic sa pui mana pe gura paharului/sticlei cuiva.

| DecstarIsBackAgainMtfk explică (pentru Freya1):

Sunt curat pe maini mereu

| Freya1 a răspuns (pentru DecstarIsBackAgainMtfk):

Nu e vorba ca te speli pe mâini sau nu, nu e igienic.
Dacă eu imi bag mana in ciorba ta si dupa iti zic "pai ce are, ca isi curata"iti convine?

| Genevaaa a răspuns (pentru Freya1):

Ba avea de unde sa stie ca asa vrea, cu sare pe margine pentru că,,, chiar mentioneaza ca ea asa obisnuieste sa bea. Iar faza ca nu e igienic, cand pui sare pe margine efectiv nu o atingi. sarea pica de sus.

| Catrice a răspuns:

"N-ar fi o idee rea"... uite de asta e împotriva ta laughing

| DecstarIsBackAgainMtfk explică (pentru Catrice):

Doar ce am mentionat ca nu asta imi sta in minte. Chiar tin la ea dar te ajunge in stare cand face asemenea afirmatii

| Andreeush a răspuns:

Nu te mai duce în vizită la soacră.

| johnnny123 a răspuns:

Eu sunt curios ce procent din povestile tale sunt adevarate...

Acum ai nevasta si soacra? Nu spuneai tu ca in noaptea de revelion ai avut o aventura cu vecina ta de 57 de ani? Ce ai facut, ti-ai lasat nevasta in noaptea de revelion si te-ai dus la vecina?

Ca sa nu mai vorbim de restul povestilor...

Ca in copilarie aveai o rata care a fost calcata cu bicicleta si i s-a schimbat vocea?

Si ca spiritele din casa iti intorc linguritele invers?

Si ca cruciulitele de la oglinda masinii impiedica parbrizul sa inghete?

Si ca esti urmarit de un om ciudat care sare gardul si se uita noaptea la tine?

| DecstarIsBackAgainMtfk explică (pentru johnnny123):

Sunt intrebari in baza lucrurilor care mi s-au intamplat.

| johnnny123 a răspuns (pentru DecstarIsBackAgainMtfk):

Pai daca chiar s-au intamplat, atunci esti un ticalos care si-a inselat nevasta in noaptea de revelion cu o femeie casatorita care are dublul varstei lui.

Chiar mai crezi ca ai dreptul sa fii suparat pe soacra ta ca incearca sa o intoarca pe sotia ta impotriva ta?

| DecstarIsBackAgainMtfk explică (pentru johnnny123):

Tipul meu de relatie nu intra in discutie. Poate sotia ma lasa, te-ai gandit? Soacra-mea o s-o iubesc oricum, e femeie buna.

| johnnny123 a răspuns (pentru DecstarIsBackAgainMtfk):

Aha, deci pe de o parte iti inseli nevasta, iar pe de alta parte mergi in pelerinaj la Arsenie Boca sa-ti iei cruciulite magice pentru ca esti un mare credincios.

Am inteles.

| siriusblack98 a răspuns:

Sfaturi: Nu te mai duce în viața ta pe la soacră. Unui om prost nu ai cum să-i schimbi mentalitatea. Așa ar fi făcut și cu altul în locul tău deci nu o lua foarte personal.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

In general dementa începe cu 20 de ani înainte de a fi diagnosticata. Si eu am patit-o cu părinții mei chiar daca nu de la bere. Si a durat calvarul pana la moartea lor.

| zilog a răspuns:

Eu am avut 7 soacre adică nu cred că există cineva care să fi suportat atâtea fără să le rupă gâtul așa ca eu consider că ar merita sa îmi aloci puțină atenție ( media de timp în care am suportat eu o soacră a fost de 3 ani )

Acum să îți zic ce am descoperit concluzia :
NU VORBESC AICI DE UNELE FETE CARE SUNT OK SAU DE SOACRE SUPER DRAGUTE DULCI SEXI
AICI VORBESC DESPRE CAZURILE NEPLĂCUTE
AȘA CĂ ROG FETELE CARE SUNT PE SITE-UL ACESTA SA NU SE SIMTĂ JIGNITE PT CĂ AM SPUS CĂ MAI EXISTĂ SI SOACRE OK
SI NU VREAU SĂ JIGNESC PE NIMENI CI VOREAU DOAR SĂ PREZINT O SITUAȚIE REALĂ!

Acum să îți povestesc despre soacre chiar daca am extraordinar d emult de munca

FOARTE MULTE SOACRE Doresc de la ginerele lor să le fie un real sponsor ajutor!
Tu esti sponsor pentru soacra ta si pentru parintii soacrei tale!?
Ce ai făcut tu pentru părinții soacrei tale!?
Ce ai cumpărat tu pentru părinții socrului tău!?
Căt de mult te-ai implicat tu cu medici cu medicamente cu cadouri mașini de spălat, sau cadouri de genul pus ciment in curte la parintii socrilor sau cu plătit oameni care sa mergă la vie la câmp la pepenii la porumbul parintilor socrlui!?

Cât de multe locuri ai facut tu pentru socri!
Pentru că multi se comporta ca si cand ar avea fata de vânzare
(VĂ ROG SĂ NU VĂ SUPĂRAȚI CEI CE SUNTETI OAMENI OK si pe care vă respect si vă apreciez!)

Dar de foarte foarte multe ori se întâmplă cazul acesta :
Mama fetei nu a prea invatat carte in viata asa că ea a fost vânzatoare la un chiosc care consuma mai multi bani de cât producea
tatăl fetei a fost un strungar betiv care fura ciordea metal de la fabrica pe unde lucra
de pe la turnatorie
se mai ocupa si cu furatul de prin vagoane avea tot felul de combinatii si pe la silozuri de cereale de pe unde mai furau oamenii chestii el avea combinatii si cu bautura visinata dadea porci la schmb pe visinata si visinata la schimb pe bobe de la siloz
apoi boabele de la siloz le ducea la cei cu porcii
mai avea un atelier un servie unde mai mesterea câte ceva bine inteles cu materia prima furata de la combinat sau de prin tot felul de combinatii
asa că se descurca
Acum a fost prins co facturi false cu tot felul de nenorociri si de vreo 15 ani a fost in tot felul deprocese si cu arma de vanatoare si cu primsl lui la braconaj si tot felul de treburi si belele

Iar fata a fost combinata inaintea ta cu altii care trebuiau sa sponsorizeze cheltuielile familiei ei
Si acum toata familia ei se bazeaza pe cel care este cu fata lor
pentru ca ei nu mai au acpacitatea de a mai face chestii cimbinatii furaciuni

Asa ca mama fetei nu prea are nici o sursa de venit iar fata este speranta familiei ei
adica de fata respecitva chiar daca nu iti lasa tie de vazut si de inteles atârnă fericirea a mai multor oameni

Să zicem daca mama sotiei tale nu are nici un fel de venit pentru ca atata timp cat a avut chiosul nu a platit tase xi impozite

Iar tatal fetei are o pensie de 600 lei
Tu nu iti dai seama ca tu trebuie sa ii sponsorizezi pe ei din punctul lor de vedere

Iar ei toti sau unit din disperare ca le trebuie detoate de la
frigider nou cada noua gresie
plata intretinerii mai ales acum iarna cand sunt amenintati de administratia blocului ca vor fi dați în judecată dacă nu plătesc întreținerea!

ACUM SOLUTII
MERGI SI PLĂTEȘTE INTREȚINEREA SOACREI

Mergi si cumpără de la Kaufland 12 Kg pulpe la 7 lei Kg
cumpără o sticla dinaia mare de 10 litri de ulei
cumpara pentru socru VIN ALB 10 litri

mai cumparale si tu lucruri paste fainoase ieftine rau de tot
sa para 2 carucioare pline, cumpara si masline, cumpara si branza si carnati
asa sa dai si tu vreo 200 euro pe toate cumparaturile aste
pe care le dai la socri

apoi faci o excursie si pe la parintii socrilor si faci si acolo o asemenea risipa obligatoriu si faci si cu ei gratare chestii
si le dai si lor mancare medicamente si le promiti ca o sa ii duci la medici renumiti
si le mai lasi inca 400 lei in hartii de 5 lei si de 1 leu
te faci ca doar asa ai mai gasit prin buzunare
ca sa para bani multi
ca eu asa faceam pe la bunicii fetelor cu care eram si gata le inchideam gura

Acum gata ai scapat momentan ai dat 600 euro in total cu tot cu benzina si alte lucruri ne prevazute

Acum considera ca de acum inainte macar in fiecare weekend tu va trebui sa investesti bani ca sa fie bine si sa nu fie rau

de exemplu săptămâna viitoare le cumperi masina de spălat la parintii fetei
peste o saptamana le cumperi gresie
peste o saptamana le dai bani sa puna gresia
peste o saptamana platesti tu un zugrav sa puna gresia
peste o săptămăna cumperi o cada noua de baie
peste o saptamana platesti pe cineva sa le schimbe batia

peste o saptamana platesti pe cienva sa zugravesca in casa socrilor
peste o saptamana iar le umpli frigiderul si de baut sa isi piuna si in cap

tot o data cu teate astea te duci si la buncii fetei si faici si la ei exact la fel ca mai sus

Asta inseamna sa ai femeie inseamna responsabilitati!

Pentru ca ei vor sa aiba ajutor la bătrânete!

Si asta inseamna ajutor la bătrânete inseamna sa vada ca te implici!

Apoi o sa vezi si cât de frumos o sa se poarte sotia ta cu tine când vede că te implici!

Si dacă ai rabdare in maxim 6 ani moare bunicii sotiei

apoi daca ai rabdare in maxim 16 ani mor si parintii ei
si apoi tu o sa vrei sa fii servit

si apoi tu personal o sa fii jigodia care are o fata si vrea sa fie intretinut
si cu tine personal o să aibă probleme ginerele tău care nu iit cumpără câți cârnați de pleșcoi și pastramă si intretinere si curent si gaze ai tu nevoie
doar de i-ai dat un maț o fată în care să își facă nevoile
așa că el dar nu uzează fata ta asa fără să te susțină sși întrețina

EU AM FĂCUT AICI DOAR O PREZENTARE A CEEA CE AM OBSERVAT EU DE LA VIATA ACESTA

NU SPUN CA NU AR EXISTA SI OAMENI NORMALI CREDINCIOSI CU BANBII LOR

Doar ca eu de cele mai multe ori am dat in viata doar peste profitori!

Imi cer scuze dacă cumva cineva sa supărat de cele prezentate de mine aici!

| NotNamed a răspuns:

"Nu ar fi o idee rea insa nu am intentii de genul". Asta a fost dementiala rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Adrian5575 a răspuns:

Nu te mai duce la ea. Sa vezi dupa cateva luni cum o sa te sune si o sa boceasca la telefon ca nu mai vin copii pe la ea.

| Mopmop a răspuns:

Poate nu e o idee buna insa lasa doar sotia daca vrea sa mearga in vizita la ea. Daca e o femeie cu cap ai te iubeste va intelege motivele pentru care nu vrei sa mergi in vizita. Oricum... batranii uneori pot fi dificili asa incat nu o lua si tu in nume personal!

| badpanda a răspuns:

Vizite mai putine.

| KR0NSTADT a răspuns:

N-o mai vizita pe băbăciune. La un moment dat va striga că o violezi. Fă un scenariu și cheamă băieții s-o ducă la balamuc.

| Flavianadx a răspuns:

Vorbeste cu sotia, ca sa vorbeasca cu doamna soacra, sa o imbuneze. Sa-i vorbeasca de bine despre tine soacrei.
Sa-i spuna ca nu detii otrava cand o vizitezi. Si sa o lase mai moale cu beutura laughing

| DecstarIsBackAgainMtfk explică (pentru Flavianadx):

Multumesc, am facut asta insa tot crede ca sunt rau. Habar nu am de ce, mereu ii aduc doua flori ca sa vada ca nu am nimic cu ea. Este superstitioasa

| floresdemayo a răspuns (pentru DecstarIsBackAgainMtfk):

"mereu ii aduc doua flori ca sa vada ca nu am nimic cu ea."

... la cimitir? Dacă trăia, nu mai erai tu viu, dacă îi duceai "două flori", mai ales că e superstițioasă. ))

Ești troll, dar e Ok.winking

Răspuns utilizator avertizat