Pai te-a blocat cu un motiv nu? Sa nu mai vorbiti.
Dar ai urmatoarele variante:
- sa vorbesti prin cineva sau pe un alt cont;
- sa mergi personal la ea;
- sa lasi totul balta, sa treci mai departe si sa nu imi mai bati capul cu asta, ce a fost a fost;
- sa continui tot ca pana acum.
Numai bine!
Mersi doarbogdan o sa încerc acest sfat
Dacă nu v-ati despărțit chiar ok nu stiu daca e bine sa mai iei legatura cu ea.Dar totusi, daca tu consideri ca nu e nimic gresit poti sa ii trimiți un sms.
Nu cred ca este o idee buna, daca te-a blocat inseamna ca nu doreste sa mai vorbeasca cu tine. Mergi mai departe, cauta-ti alta iubita.
Daca a fost nasoala despartirea si a trecut deja un an, eu zic sa mergi mai departe pentru ca nu are rost sa te mai gandesti la ea. Daca atunci a fost asa nasol, acum crezi ca o sa fie parfum relatia voastra? O sa va aduceti aminte de lucrurile nasoale din trecut si nu o sa puteti trece peste ele.
Nu o sa fie parfum dar încercarea moarte n-are am mai vorbit cu o fata de atunci cam o luna de zile și dupa aia a zis ca ea vrea un bărbat adevărat care sa știe exact ce sa facă și cum sa facă
Inseamna ca trebuie sa te maturizezi.
În ce ipostaze v-ați despărțit? Cum a decurs despărțirea? Din ce parte a venit? Cine a pus punct?
Pai a plecat de la mine de acasă si-a luat niște haine și a plecat a zis ca nu mai suporta casa asta și ca mai bine doarme sub poduri și chestii din astea, o prietena dea ei a intervenit în relatie ca știe ea pe unul mult mai bun ca mine și chestii din astea, ea a pus punct
Și atunci de ce vrei să o mai cauti? E clar ca nu te plăcea pentru ceea ce ești! Nu era mulțumită ca avea un acoperiș asupra capului ba mai mult dorea să fie sub un pod, dar nu te-a rugat sa te duci cu ea. O fi casa aia bantuita sau cine stie. E casa ta. A voit să plece cat mai repede si nu găsea scuza
V-ați certat sau ce? Sun-o și cere-ți scuze și întreab-o dacă mai vrea să fiți din nou împreună. S-ar putea ori să își găsească alt iubit, ori să nu te mai placă.
Întâi cereți scuze apoi încearcă sa te apropii de ea. Dar nu recomand relațiile care se termina asa nu au șanse de reușită. Mergi mai departe!
anonim_4396 întreabă: