anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cum as putea scapa de depresie? Nu ma simt prea bine. Tocmai ce sotia mea m-a parasit deodata, am iubit-o enorm sad am facut imposibilul dar ea si-a batut joc. Nu as putea trai fara ea sad mi-as dori sa pot uita, sa imi sterg amintirile. dar e prea greu... sufletul meu moare...

13 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Oh, Doamne.

Abia ai intrat in depresie si si vrei sa scapi de ea?
Sunt experientele vietii. Femeia a zis ca nu vrea sa fie casatorita pentru ca se considera prea tanara. Se simte ingradita, fortata, ca si cum si-ar irosi viata si libertatea, iar tu nu o poti condamna.

Nu conteaza ca nu te-ai uitat dupa altele, ca nu ai inselat-o, ca nu te-ai comportat urat. Vrea altceva de la viata, si daca ea a descoperit ce anume, atunci nu o poate condamna nimeni. Nu ai tu sau altcineva dreptul de a spune ca "nu merita" sau ca "ea a pierdut". Sunt niste porcarii cat casa. Iubirea nu e pe merite.

Daca ea a ales sa iasa din relatia asta, las-o sa plece. Ia-ti ceva intelepciune si intelege ca nu poti tine un om cu forta langa tine si ca viata ta continua pentru ca nu esti legat de nimeni.

Oamenii sunt trecatori.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fa-ti curaj si gaseste-ti alta. Aleia nu i-a fost de maritat ca porcului de taiat. Si eu mi-am gasit a doua femeie si avem peste 22 de ani impreuna. Eu am fost mutat cu serviciul in alta localitate, mutat la ordin (am fost militar) si rahatii de judecatori au acceptat ca am parasit domiciliul. Cum sa parasesc domiciliul daca veneam saptamanal acasa?! Legea spune ca este parasire de domiciliu la 90 de zile. In schimb ea ma insela cu liderul sindical din invatamant. Adevarul este ca si eu cand am vazut ca m-a dat in judecata am zis judecatoarei ca nu ma intereseaza si ca nu mai vin la proces a doua oara. Si nu m-am mai dus. Dar asta ma oftica ca tarfele au mereu dreptate. Ab initio ele trebuie sa aiba dreptate. Noua mea sotie, in 22 ani, n-a gasit un singur motiv de divort. Dar a venit mereu acasa si nu se duce "la plimbare" prin targ. Care-i tarfa, e tarfa si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

timpul le rezolvă pe toate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă spune că vrea să fie singură nu căsătorită atunci cum de aţi mai fost împreună? căsătoria e de comun acord şi cred că se bazează pe iubire. Restul sunt doar scuze. E greu dacă tu chiar îţi doreai căsătorie şi ţi-ai făcut speranţe, poate trebuia să îi spui de la bun început că vrei să te însori ca să nu ai parte de surprize.

| mihaicelsfant a răspuns:

Dap, timpul o sapt e ca 10 anibig grin frate si eu am patit la fel. vrei sa vorbim pe Skype? te pot ajuta

| MariaMary122333 a răspuns:

Sa im seriosi, daca ai iubit-o asa mult, ea de ce sa te paraseasca? Imposibil, gandeste putin ce spui. Asa, deci va iubiti unul pe altul si deodata ea divorteaza, de ce? Cum? Din cauza ca va iubiti prea mult? Imposibilul il spui.
Eu cred ca adevarul e ca tu ai calcat stramb iar acum spui ca si-a batut joc. Mai mare rusinea, sincer.
Foarte bine a facut, daca n-ai putea sa uiti. Aduti aminte cum si de ce ai gresit.
Ete o femeie inteligenta, de ce sa sufere cu tine? Bine a si facut.

| anonim_4396 explică (pentru MariaMary122333):

Unele femei se satura de viata buna. gen mama verioasei mele, trece din barbat in barbat si cu nici unul nu o ducea rau dar se plictisea de ei. mai gandeste si tu ceva inainte sa spui ceva, femeile nu sunt asa sfinte pe cum se prefac

Nu am calcat niciodata stramb nu am vorbit cu fete nu m-am uitat la fete, spune ca este prea tanara si ca vrea sa fie singura nu casatorita... degeaba vorbesti atat timp cat nu ma cunosti mai bine nu comentai...

Atat timpcat nu ma cunosti mai bine nu comentai... Niciodata nu am calcat stramb sau sa vorbesc cu fete sau sa ma uit! Eu cred in iubirea pura adevarata...

| Salontanul a răspuns (pentru MariaMary122333):

Asa este! Intotdeauna barbatii sunt de vina. Niciodata femeile. Hai sa fim seriosi!

| Dariusuu a răspuns (pentru MariaMary122333):

Scuză-mă, da suferi de prostie cronică? Cum poți spune așa ceva? Tu ai impresia că doar bărbați greșesc sau ce? Cum ai ajuns tu la conclzia că este o femeie inteligentă?

@Michulec- Tot ce trebuie să o faci să o uiți pentru că nu te merită. Tu crezi că nu exită femei care așteaptă să fie cucerite?

În viață pierdem lucruri să câștigăm altele.

| MariaMary122333 a răspuns (pentru MariaMary122333):

Sa stiti ca acum explic pentru toti.
In primul rand nu am zis ca doar femeile sunt sfinte si ca barbatii sunt prostii intr-o relatie/ casnicie. Am specificat faptul ca nu se despartea de el daca nu era o problema intre ei.
Asa este, Alan, nu te cunosc dar trebuia sa specifici si ca ea nu voia sa ramana casatorita pentru ca era prea tanara. Pana la urma trebuie sa ne faci sa intelegem.
Draga...(anonim) nu am probleme cronice, am raspuns pentru ca sunt la fel de inteligenta la fel ca si tine.

| MrsVamp a răspuns:

Ia-ti o pauza pentru tine, concentreaza-te pe altceva, si cu timpul va trece si asta. Dupa una, vine alta.