Aceasta problema va fi mult mai grea din cauza varstei fetitei si din cauza timpului in care tu vei fi plecata. Este foarte greu de inteles la varsta de 3 ani de ce sau unde pleaca mami sau tati. Eu acum iti spun ce este spus cel mai frecvent in cazul plecarilor parintilor : 1- Ii poti spune ca ai o problema "medicala"(gasesti tu cuvintele potrivite)si ca trebuie sa mergi la doctor apoi momentul/timpul in care te vei intoarce va fi maine sau poimaine, cine va avea grije de ea v-a avea si grije sa o "pacaleasca".
2-Spune-i ca te duci undeva in alt oras sa iei ceva de la o persoana si ca te vei intoarce repede. La finalul oricarei alegeri ii poti spune : in tot timpul in care eu voi fi plecata tu o sa dormi si o sa stai la "X" iar daca stai cuminte mami iti va aduce multe dulciuri. Cand o sa te intorci doar nu o sa vii cu mana goala ar fi si aiurea doar ea a fost cuminte doar pentru dulciurile alea . Sper sa te fi ajutat, iti doresc multa multa bafta chiar ai nevoie.(funda?)
La 3 ani nu va intelege situatia, eu as lua fata cu mine..si inca pe cineva care sa aiba grija de ea acolo
Tu chiar nu ai pe nimeni pe lumea asta? O mama, o sora, un frate? Sotul? Ca nu ai spus starea ta civila.
Nu sunt casatorita tatal fetitei nu mai tine legatura cu noi...iar mama mea nu ar accepta sa aiba grija de fetita
Ce mama ai!
Stiu
Incearca sa ii explici, vezi reactia ei si abia atunci poti avea niste concluzii asupra ce ai de facut...
Nu e usor, poate poti gasi unele articole utile pe situl jw.org sectiunea copiii si parinti.
Pai alege si tu, ori cariera sportiva ori fiica ta.fiindca am intalnit o domnisoara care i-a spus mamei sale pe la 12 ani dupa vreo 4 de despartire; aveam nevoie de mama nu de bani.stiu si eu? vezi ce poti face.
Totusi, ar fi destul de dificil sa aleg intre cariera mea sportiva si fiica mea, din sport imi castig existenta
Sincer trebuie sa facem si alegeri dureroase in viata ori compromisuri.asta e.are 3 ani.banuiesc ca despartirea nu e de lunga durata.
2-3 luni
Cred ca poate rezista, dar ii va fi foarte dor de tine, trebuie sa tineti legatura cumva macar cu webcamul.
Da, desigur
Se spune ca parintii fac sacrificii pentru copii, deci explica-ne putin care al fi al tau? Sa-ti lasi fetita de 3 ani, 2 luni cu cineva si nici macar nu stii cu cine.De ce n-o iei cu tine?
Plec in cantonament nu plec in vacanta...crezi ca o sa am timp pentru ea?
Eu zic ca da.Ce se poate intampla daca o iei dupa tine?
O sa am 2-3 antrenamente pe zi +antrenament fitness..doar nu o s-o iau in sala de gimnastica, totusi e copil nu sta intr-un loc
Tu stii mai bine, dar nu e benefic pentru fetita.Cand ai sa te intorci ai sa fii o straina pentru ea.Copiii uita asa usor...
Sunt constienta de asta...nu stiu ce sa fac
Ia fetita si o bunica a ei cu tine, sau cineva apropiat.Nici tie nu-ti va sta gandul la antrenamente iar pentru ea va fi destul de traumatizant.
O idee destul de buna