| CiprianMarius0898 a întrebat:

sunt baiat(12 ani) si-mi place de o fata(12 ani) doar ca ea îi place de altcineva.Ce as putea face ca sa fiu cu ea?

Răspuns Câştigător
| claudiad a răspuns:

Ar trebui sa ai alte preocupari la varsta ta si nu are rost sa-ti pierzi timpul cu lucruri pe care nici nu le intelegi inca. Nu exista relatie la varsta de 12 ani. E una sa admiri o fata, sa o placi, dar voi inca nu stiti in ce consta o relatie si nici nu sunteti capabili sa procesati ideea in sine de relatie pentru ca sunteti extrem de mici. Pana la minim 18 ani crede-ma ca nu exista relatii serioase.

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Noi adica generatia mea nu ne puneam astfel de intrebari la 12 ani, dar iata ca au aparut generatiile fara copilarie care se gandesc la sex dinainte sa stie ce reprezinta.
Treci peste man, mai sunt fete!

| mihai69 a răspuns:

Poate dacă ai încerca să înveți să scrii și să vorbești corect ai avea vreo șansă.
Dar dacă mă gândesc eu mai bine, nici ea nu cred să aibă o mai bună stăpânire a limbii materne, așa că nu mai contează nici asta. Nici vârsta la care tu te gândești la „o relație" fără să știi de fapt ce implică sau ce înseamnă asta.
Așadar, spune-i fetei ce simți, oferă-i o afacere mai bună decât „contracandidatul" tău și poate te alege pe tine.

| CiprianMarius0898 explică (pentru mihai69):

Am sa incerc sa ma corectez.Mii de scuze.

| mihai69 a răspuns (pentru CiprianMarius0898):

Nu e nevie de scuze, că nu m-ai supărat cu nimic. Doar de ceva mai multă atenție, chiar contează enorm, uneori, detaliile astea.

| Andreeush a răspuns:

Dacă îi place de altcineva nu cred că ai vreo șansă.
Oricum sunteți încă prea mici pentru o relație.

| OrdanKarris a răspuns:

Nu poti face nimic. Nu poti convinge pe cineva sa te placa. Urmatoarea!

| Dontbeabitch a răspuns:

Trebui să îl placă și celălalt pe ea. Poți încerca să-i spui ceea ce simți. Nu se știe cum se întoarce roata.