| socmenge a întrebat:

Sunt baiat si am o relatie de doua luni.

La inceput, toate cele bune. eram cel mai fericit..si povestea a continuat asa pana a inceput vacanta de iarna, a plecat in alt judet,unde pleaca in fiecare vacanta. Se enerveaza foarte repede pe mine cand discut ceva din relatia noastra care nu imi convine,mi se pare ca e indiferenta, ca ii este indiferent daca e cu mine sau fara mine. Imi spune ca ma iubeste, dar imi arata contrariul, ii spun ce ii spun, pare sa nu o deranjeze deloc ce ii spun, ca nu imi convine ceva. Simt ca sunt un gunoi, un nimeni pentru ea. In 2 luni credeti-ma ca o iubesc foarte mult, parca au trecut 2 ani. Zilele trecute a zis ceva de despartire pe urma imi spunea ca s-a enervat foarte tare si a fost la nervi, dar daca ne desparteam aia era, viata mergea inainte etc. Cum am spus, nu vad sa o intereseze de relatia noastra.

Credeti-ma, chiar nu stiu ce sa fac.o iubesc tare mult. Vreau sa fiu si eu indiferent si alte chestii, dar chiar nu pot. stau toata ziua si ma gandesc la ceva ce nu merita...am ajuns ca un prost.

Voi ce ziceti? Scuze daca sunt greseli gramaticalehappy.

Va multumesc

2 răspunsuri:
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna.Sa nu te superi pe mine ca o sa fiu cam dura!
Stai ca prostul dupa c**ul unei fete care se vede ca deja tu numai existi pentru ea, dar sta cu tine doar ca nu are ce face sau diferite motive care numai ea le stie! Cand a zis ca a vorbit de despartire doar pentru ca era nervoasa, fii sigur ca nu a fost asa, a zis asta doar ca pe o scuza sa te convinga ca n-a fost serioasa cand a zis-o.Deschide ochii, baiete si nu te mai lasa batjocorit de ea, ca asta e bataie de joc, dar tu ca esti indragostit nu observiwinking
Bafta oricum, eu zic sa vorbesti cu ea si sa vada ca nu esti atat de inocent pe cat credea dansa.
O zi faina happy!

| CristeAndreea a răspuns:

Nu ar trebui să te porţi indifrent. poate a fost într-o stare de spirit nu foarte bună în ultima perioadă, ştii doar cum sunt fetele happy Dacă nu s-a purtat de la început aşa cu tine înseamnă că ea are nişte probleme de care nu îţi spune dar dacă e aşa de la începutul relaţiei, dragul meu ai luat calea greşită.