Ai gresit lasa o in pace ea are familie si copil, ea a flirtat cu tine si tu ti ai facut sperante si faza ca te a visat a fost la mișto si a batut joc de tine sa vada cum reactionezi, aia stie ca esti topit după ea si te joaca pe degete, dar fi atent nu te juca cu focul ca ea are barbat si daca vine la tine la muncă si te bate tu o sa iesi sifonat din povestea asta, nu o mai cauta pe Faceboock ca i faci probleme are sot gelos, tu ai zis ca ea are 24 de ani si ea are 36, este mai in varsta cu mult decat tine cum crezi ca se uită ea la un puștan de 18 ani? Cauta ti una de varsta ta si cu femeia asta de la magazin in afara de "bună ziua" rupe orice legatura, fara sa o i ei in brate fara sa o cauti pe FB ca dai de belele cu sotul ei.
-_- frate ce se întâmplă cu voi tu ai 18 ani ia 36 de ani ce aveți frate cum se ajunge la așa ceva iar ia are familie și copii și soț și este clar ca nul iubește 100% pe soțul ei cu adevărat nu știu ce sa mai spun mai lăsat fără cuvinte și ma simt ciudată adică o mama cu copii si soțul ei acasă se da la tine nu mai știu ce sa mai spun sincer frate.
Ai pierdut ocazia sa ai o aventura cu ea.
Nu iti mai fa sperante si lasa femeia in pace.
Cauta alta fata si mergi inainte!
Eu nu cred ca am gresit deoarece ea a flirtat cu mine. In plus am cautat-o foarte mult si nu am gasit pe tot internetu poze cu copilu sau cu iubitul ei (Nu e insurata). Da sunt de acord cu tine ca vorbea la misto dar sincer cu oricine altcineva vorbea la fel, eu cred ca proceda exact la fel. Doar dupa ce am vorbit cu ea prin mesaje am aflat ca are copil si barbat ca altfel nu mi-as fi dat seama.
Da... Exact doar ca nu e insurata, nu stiu ce se intampla cu ei si nici nu mai vreau sa aflu. Pe retelele sociale scrie ca e singura si nu spune nimic de copil sau de iubit. M-a lasat si pe mine fara cuvinte toata treaba asta. Dar imi dau seama ca nu e femeie serioasa si asta chiar ma pune pe ganduri...
Ce să-ți mai spun bro? Nu am cuvinte frate sincer îți spun altceva ce ași mai putea spune? sau zice mai lăsat fără vorbe și cuvinte -_-
Se spune maritată nu insurata, o femeie se marita si un barbat se insoară, puteai spune ca nu este casatorită.
Probabil intentiile ei nu mergeau mai departe de nivelul unui flirt. Tu ai incercat sa faci un pas un plus (perfect normal) si ea s-a speriat. Nu cred ca ai facut tu ceva gresit, nu mi se pare ca ai fortat nota avand in vedere circumstantele, deci nu e cazul sa te blamezi pentru ceva.
Dar... cel mai bine ar fi sa uiti de ea si sa mergi mai departe, sau oricum sa nu mai incerci sa interactionezi cu ea mai mult decat ai face-o cu o alta vanzatoare de la un alt magazin. E clar ca nu stie prea bine ce vrea nici ea si genul asta de persoane nehotarate pot sa-ti faca probleme, uneori chiar si fara rea intentie.
Textu asta e scris de un baiat de 18 care a vazut prima fata in viata lui? Suna f ciudat dialogurile, si fictiv, sigur ai incurcat tu ceva sau minti. Nu cred ca avea de ce sa-si bata doamna joc de tine. Despre Facebook, cei care au o viata reala, nu-s in stare sa seteze, sau nu vor s-o expuna pe profil.
anonim_4396 întreabă: