Nu ai cum sa te muti daca nu le spui parintilor. Ar trebuii pur si simplu sa le zici:" Mama, tata mie nu imi place clasa in care sunt, colegii ma iau la misto, nu m-am integrat deloc si nici nu am sanse sa o fac. As vrea sa ma mut in alta clasa." Insa sa stii ca exista posibilitatea ca viitori tai colegi sa fie mai rai decat cei pe care ii ai acum pentru. ca elevi dint toata scoala vorbesc intre ei indiferent de la ce clasa sunt si astfel e posibil sa iti spuna ceva de genu: ia uitel si pe prostu ala care s-a mutat aici. Ala a fos la clasa de langa, hai sa facem misto de el, poate la anul se muta la vecini la loc" Adica e posibil sa nu te integrezi nici acolo. Mai bine incerci sa iti faci niste prieteni la clasa la care vrei sa te duci si astfel sa iti fie mai usor sa te integrezi.
Ar trebuie sa explici situatii parintilor tai,ei o sa te inteleaga si o sa faca in asa fel incat sa iti fie bine doar trebuie sa gasesti acel pic de curaj sa le spui,parintii sunt ca si niste prieteni, doar ca diferenta intre ei si prieteni ei sunt tot mereu aproape indiferent ca de situatie si iti dau sfaturi ca sa poti sa reusesti in viata, sper ca ti-a fost de folos
Ti-am zis ce trebuie sa faci...Nu ai voie sa dai 2 intrebari cu acelasi subiect doar pentru ca utilizatorii acestui site nu l-au vazut. Poti fi penalizat pentru asta!
Sfatul meu ar fi sa te duci la parinti tai si sa incerci sa le explici ca nu prea iti place colectivu in care ai intrat si ca ar spre binele tau sa te mute intr-o alta clasa in care sa te poti adapta. Este normal ca la inceput sa nu te obisnuiesti cu noii colegi, dar daca ai spus ca te mai iau si peste picior sfatul meu ar fi sa te muti din acea clasa pentru a gasi un colectiv mai prietenos. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda!?
Buna, sunt Andreea, raspunsul meu la problema ta este ca trebuie sa vorbesti cu un parinte acre iti este mai apropiat pentru ca vei avea de stat mult cu acei colegi-4 ani.asta cica ar conta cel mai putin, dar nu vei putea avea prieteni, nu te vei putea dezvolta pentru ca esti la varsta in care incepi sa comunici si sa ai relatii. nu trebuie sa iti fie rusine de nimic, trebuie sa spui pe fata ce te doare si cum. bafta