anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte fericit, bucuros si vreau sa va povestesc si vou ce mi s-a intamplat. Incepand de azi (oficial de ieri) cred in miracole, minuni de viata. Daca iti propui si iti doresti cu adevarat, se realizeaza. Imi doream sa gasesc de mult timp un var plecat de aproape 20 ani in Canada. Am cautat pe facebook, am dat (Adauga prieten) in urma cu ceva timp, si am asteptat sa imi raspunda, in speranta ca vom vorbi si va fi el. Vremea a trecut si nu mai aveam nici o speranta, ca ar fi el si ca mi-ar raspunde. Ieri seara, am verificat Cererile trimise si ma gandeam sa dau anulare, nemaiavand nici o speranta, sansa. Nu am facut asta, eram pe punctul de a face-o. Peste cateva minute primesc o notificare ca el mi-a acceptat cererea de prietenie! Daca dadeam anulare... salut! Am fost foarte emotionat, uimit. Ma uitam la pozele lui si nu mi-a venit sa cred, nu credeam ca este el. Nu ne-am vazut decat o singura data prin 2004. El nu prea stie romana, pe pagina sa nu este un strop de romaneste. Eu nu stiu engleza, decat spaniola. Am inceput sa vorbesc cu el, i-am scris daca stie romana, ca sunt un var de-al lui si ca sa fiu sigur, l-am intrebat daca pe tatal lui il cheama (nu dau numele). Intr-adevar asa a fost! El este, a trecut mult mult timp, abia ca nu il mai recunosc. Am vorbit ce am vorbit romana-engleza (inteleg si eu ceva engleza, dar ma voi apuca incet incet sa invat). S-a bucurat si el sa stie ca suntem veri, ca ne-am revazut. Va dati seama? 20 ani... E barbat in toata firea si el, la facultate, e OK. Este o minune si ma bucur mult ca mi-am gasit un var,, pierdut" peste Ocean. Puteam sa ii dau anulare si nu ne-am mai fi cunoscut, vazut poate niciodata! E o adevarata minune, zic eu. Si acum sunt uimit si bucuros. Voua vi s-a intamplat asa ceva vreodata? Asemenea minuni, regasiri-revederi?

Sa aveti zile frumoase si minunate, iar daca aveti si voi, va cautati neamuri, rude sper sa vi le gasiti!

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
si ma bucur pentru tine. avand in vedere ca pe facebook am numele real, am fost abordata de un necunoscut care culmea avea numele meu (dupa casatorie) am fost socata sa concuzionez ca este un nepot din partea sotului si nici sotul sa il cunoasca..am schimbat ceva vorbe apoi ne mai salutam cand avem ocazia..era tehnologiei face minuni, asta pentru ca numele la pagina de facebook este real.
O zi frumoasa sa aihappy

| mgtow a răspuns:

Yo me reencontre con los vecinos de mi barrio cuando vivia en Rumania despues de 8 años sin ir por alli.

| nairpic a răspuns (pentru mgtow):

Asta e varul tauthinkinglaughingDaca da, Iti dau o veste buna:L`am gasit.big grin

| Lynna a răspuns:

Felicitari! Dar nu inteleg cere este intrebarea?

| Erzaa a răspuns (pentru Lynna):

Aceasta este : "Voua vi s-a intamplat asa ceva vreodata? Asemenea minuni, regasiri-revederi? ". Citeste mai atent.

| Lynna a răspuns (pentru Erzaa):

A, da. Scuza-ma. Mie nu mi s-a intamplat asa ceva, dar pot sa zic ca si eu cred in minuni si in miracole. Pe tine te-a impins ''cineva'' sa nu dai anulare, asa m-a impins pe mine ''cineva'' sa nu dau foc unei petarde care m-ar fi trimis direct in spital cu arsuri grave. Deci exista ''cineva'' care are grija de noi.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ma bucur pentru tine. Speranta moare ultima, nu-i asa!

Si eu m-am gasit cu verisoara, tot pe FB, dupa mai bine de 20 de ani.Si asta ca mi-am dat numele real si poza de profil! Ea m - a gasit pe mine, pentru ca isi schimbase numele!

| marinelaella a răspuns:

Intr-adevar o poveste frumoasa! Ma bucur pentru tine!

| Plesa_Alexandru_1998 a răspuns:

Asta nu e minune, este miracolul tehnologiei laughing, dar mai ales importanta facebook-ului care atrage incet incet tot mai multi oameni, sa spunem ca la fel de bine ai fi putut sa pleci cu traista in spinare in canada si sa il gasesti pe varul tau, dar facebook iti ofera facilitatea de a gasi oameni stand pe scaun in fata calculatorului.

| rebeioana00 a răspuns:

Felicitari! In cele mai dificile momente, Dumnezeu te ajuta! Chiar in momentul in care nu avem nicio speranta, atunci se intampla miracolul. Nu trebuie sa renunti niciodata, viata e plina de surprize!

| ClaudiaTheo a răspuns:

Eu inca sper sa imi gasesc sora! sad