Buna
si ma bucur pentru tine. avand in vedere ca pe facebook am numele real, am fost abordata de un necunoscut care culmea avea numele meu (dupa casatorie) am fost socata sa concuzionez ca este un nepot din partea sotului si nici sotul sa il cunoasca..am schimbat ceva vorbe apoi ne mai salutam cand avem ocazia..era tehnologiei face minuni, asta pentru ca numele la pagina de facebook este real.
O zi frumoasa sa ai
Yo me reencontre con los vecinos de mi barrio cuando vivia en Rumania despues de 8 años sin ir por alli.
A, da. Scuza-ma. Mie nu mi s-a intamplat asa ceva, dar pot sa zic ca si eu cred in minuni si in miracole. Pe tine te-a impins ''cineva'' sa nu dai anulare, asa m-a impins pe mine ''cineva'' sa nu dau foc unei petarde care m-ar fi trimis direct in spital cu arsuri grave. Deci exista ''cineva'' care are grija de noi.
Ma bucur pentru tine. Speranta moare ultima, nu-i asa!
Si eu m-am gasit cu verisoara, tot pe FB, dupa mai bine de 20 de ani.Si asta ca mi-am dat numele real si poza de profil! Ea m - a gasit pe mine, pentru ca isi schimbase numele!
Asta nu e minune, este miracolul tehnologiei , dar mai ales importanta facebook-ului care atrage incet incet tot mai multi oameni, sa spunem ca la fel de bine ai fi putut sa pleci cu traista in spinare in canada si sa il gasesti pe varul tau, dar facebook iti ofera facilitatea de a gasi oameni stand pe scaun in fata calculatorului.
Felicitari! In cele mai dificile momente, Dumnezeu te ajuta! Chiar in momentul in care nu avem nicio speranta, atunci se intampla miracolul. Nu trebuie sa renunti niciodata, viata e plina de surprize!