| petrescuionut a întrebat:

sunt foarte trist, fata pe care o plac acum este cu altcineva cu mine avand o relatie doar asa ca sal insele pe prietenul ei, toti prieteni care ii credeam cei mai buni acum m-au lasat la greu, niciunul din ei nu mi-a zis ceva sau sa vb cu mine nu stiu ce sa fac astept parerea voastra vorbesc cu voi pentru ca nu mai am cu cine sper ca ati trecut si voi prin asa ceva.

Răspuns Câştigător
| DarkFaust a răspuns:

Frate tu vrei sa zici ca tipa asta il inseala pe ala cu tine? Daca e asa inseamna ca tipa e cam tarfulita si gandeste-te ca ea ar face la fel si cu tine dar iti sugerez sa ii spui ce simti si zii sa i-a o hotarare si prietene in ziua de astazi nu mai exista prieteni adevarati sunt doar pe interes, sper sa iti rezolvi problema, succes.Pace!happy

5 răspunsuri:
| petrescuionut explică:

Aveti dreptate ea chiar este cam tarfulica pentru ca ea cand era cu acel baiat eu o sarutam cum ar fi fost prietena mea si cand o intrebam daca vrea sa fim aman2 imi zicea ca nu stie chiar este o tarfulica macar am tarfulito si eu bine dar nu stiu de ce imi place de ea sad

| Ommmmmffffffgggggg a răspuns:

Uit-o e singura solutie, altfel te faci sa suferi.

| cristi9c a răspuns:

Unele fete sunt bune doar să fie ***. Dacă merge, profită în continuare fără să te atașezi sentimental.

| Alexandra282001 a răspuns:

Uit-o;-)
Combina-te cu alta fata mai frumoasa iar asa te vei indragosti si o vei uita

| Headshott a răspuns:

Eu zic să îţi iei inima-n dinţi şi să îţi faci prieteni noi, aşa ai putea să le demonstrezi că nu eşti prostul lor.