| IoanaMaria321 a întrebat:

Salut TPU! Sunt fratele Ioanei. Am o mică dilemă, sunt gay de la 14 ani și până în prezent (18) ani. Nu știu ce o să le spun părinților. Sunt împreună cu un băiat de 19 ani. Ce trebuie să fac? În România suportă LGBT?

Răspuns Câştigător
| Hollyg a răspuns:

Salut! Daca tu simti nevoia A împărtășești cu părinții orientarea ta, te-as sfătui sa ii Pregătești cumva înainte. sora ta ar putea sa te ajute si ea. Romania este o țara cu un popor creștin, si foarte religios. Si restul poveștii o stii. Personal te-as sfătui sa le spui in momentul in care esti pregătit sa iti porți singur de grija, in cazul in care nu ar primi vestea cum trebuie. Sa nu-ti fie Rușine de tine, indiferent de ce vor spune ai tai si restul lumii. Viața ta o trăiești tu si nimeni altcineva, orientarea sexuală e ceva cu care ne naștem nu ceva ce alegem. Succes!

| IoanaMaria321 explică (pentru Hollyg):

De ce țările din lume suportă LGBT?

| Hollyg a răspuns (pentru IoanaMaria321):

Pentru ca nu prea ii interesează ca se iubește Marcel cu Gica si nu Gica cu Maricica.

13 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu știu ce o să le spun părinților. Când o să le spui?
Ce trebuie să fac? Ce trebuie să faci ca să ce?
În România suportă LGBT? Nu.

| iulia0514 a răspuns:

Sfatul meu este să-ți faci curaj și să-le mărturisești adevărul sunt părinții tăi ei te iubesc indiferent de orientarea ta sexuala! Trebuie să iei în calcul ca în curând te vor întreba când vei aduce și tu o fata acasă și în câțiva ani o sa vrea și ei să te vadă la casa ta cu nevasta și copiii, desigur poți sa te căsătorești și sa ai copiii dar atunci ar însemna să trăiești în minciuna toată viața!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu le spune părinților că ești cu unul.

| tonyc7 a răspuns:

Esti fratele Ioanei sau esti chiar Ioana si de fapt vrei sa afli cum e sa fii lesbi in Romania? happy

| just4ubr2015 a răspuns:

Sunt atatea femei frumoase in Romania si tie iti arde sa te arzi in bostan du-te la psiholog ca nu esti intreg la minte. daca as fi parintii tai te-as da afara din casa si dezmostenit

| Darius50boss a răspuns:

Să nu mai spui la nimeni că ești gay

| Editocroci a răspuns:

Românii nu suportă LGBT așa că ține secret că ești gay.

| RealKing01 a răspuns:

Până aici ne-a fost, cine stie câți gay mai sunt in România care se ascund că sunt gay, in niciun caz România nu sportă LGBT, iți recomand să te spânzuri.

| sabin89 a răspuns (pentru RealKing01):

"iți recomand să te spânzuri"
Ce recomandare e asta? Nici în glumă nu trebuie să spui așa ceva.

| ionut13512 a răspuns:

Si eu am trecut prin momentul în care mi-am pus întrebările astea și inițial nu mă simțeam bine deoarece ascundeam asta. După ce a aflat mama, am trecut câteva luni de scandal, un telefon făcut bucăți, diriginta care acum știe de mine și încă câțiva colegi cărora le-am zis și mă sprijină. Iar legat de părinții tăi, reacția lor poate fi diferită de la persoana la persoana și ceea ce pot să zic, este că tu ii cunoști cel mai bine și ai putea oarecum sa îți imaginezi cum vor reacționa. În România încă sunt multeee persoane care nu sunt de acord cu acest subiect și de aceea te voi sfătui să ai grijă cui ii vei zice despre tine...