| xXTRAPGODXx a întrebat:

Sunt impreuna cu iubita mea de 2 luni, o iubesc foarte mult deja si ea pe mine. Prietenul meu cel mai bun insinueaza ca e o curva si ca pe parcursul relatiei m-ar fi inselat de mai multe ori, desi ea e o fire foarte cuminte si extrem de copilaroasa. Habar nu am pe cine sa cred. Apropo, amandoi avem 15 ani. Va rog ajutati-ma!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este un proverb romanesc pe care este posibil sa-l fii auzit dar sa nu stii cum sa-l interpretezi:
"vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca-s acrii si nu-i plac"
Cam asa este si cu prietenul tau!
daca el avea iubita, nu ar fi spus asta, Dar este invidios pe tine ca ai o iubita si mai ales ca tu esti fericit si el nu este.
Poate ar trebui sa-i ceri prietenului tau sa pastreze parerile despre iubita lui, doar pentru el si sa nu mai discute niciodata despre fata ta, in prezenta ta, altfel rupeti relatia defintiv.
Personal nu cred sa fie deloc adevarat ce spune prietenul tau, copii spun multe lucruri din invidie, doar ca sa te amarasca, sa te supere.
Evita sa iesi cu el cand iesi cu prietena ta si evita sa discuti despre iubita ta cu prietenul tau. Ce discuti cu ea si despre ea, nu o faci niciodata cu prietenii!
Invata sa fii discret ca-ti ajuta in viata, peste ani, cand vei fii barbat in toata firea.

| xXTRAPGODXx explică (pentru Violleta2022):

Prietenul meu e mai mare, are 17 ani. Prima oara el a vrut sa ma faca cu ea ca spunea ca ne sta bine impreuna si era fericit pentru noi si acuma spune ca e o curva, desi ea nici nu a vut multi iubiti la viata ei si nici nu e genul ala care cerseste atentie sau genul ala de pitipoanca. De asta nu stiu pe cine sa cred.

| Violleta2022 a răspuns (pentru xXTRAPGODXx):

Prietenul tau este foarte invidios pe tine si incearca sa te desparta de fata asta. Unii oameni cand nu pot avea ceva, ajung sa faca orice, doar ca sa nu-i vada pe altii fericiti.
Sfatul meu este sa-i spui prietenului tau ca de vrea sa-ti fie prieten in continuare sa nu-ti mai spuna nimic de iubita ta, iar tu, trebuie sa eviti sa iesi cu prietena ta si prietenul tau in acelasi timp. Fa-ti timp sa iesi cu fiecare separat si evita orice discutie cu prietenul tau pe tema iubitei!
Daca aprietenul tau insista sa-ti mai spuna rautati despre iubita ta, cere-i sa-ti dovedeasca asta, desi, ma indoiesc ca o va putea face, doar minte ca sa te desparta de ea.

| kandaraki a răspuns:

Pai pina ce nu ai dovezi concrete nu ai de ce sa iti faci griji, faptul ca prietenul iti zice, doar iti zice fara dovezi, fata nu e vinovata. tu nu ai prins-o cu altul, nu ai motiv de a intra in panica. daca fata va dori sa te insele o va face, fara sa stii tu asta, asa ca vorbeste deschis cu ea si atita tot!

| Blackrose4 a răspuns:

Ascultă părerea mai multor persoane care o cunosc pe iubita ta. Aparențele înşeala uneori. Dar nici să te iei după gura lumii nu e bine...

| J3nnif3r a răspuns:

Crede-ti propriile opinii. Daca e cum zice el, iti vei da seama si singur, dar daca nu e si tu incepi sa faci pe paranoicul s-ar putea sa va stricati relatia pentru nimic

| FlorinBulgaru a răspuns:

Comunică cu ea, întreab-o subtil anumite lucruri, se poate da de gol singură, dacă relația e doar de vârstă, adică pentru puțin timp, nu are rost, vorbește deschis cu ea, încearcă să comunici cât mai deschis, întreabă despre ea, întreabă multe, încearcă să aflii doar de la ea dacă mai simte ceva pentru cineva din trecut, dacă simte ceva pentru tine cu adevărat și etc. Eu îți urez mult noroc.

| helpmoi a răspuns:

Incearca sa afli cine spune adevarul, intreaba mai multe persoane care o cunosc. Multi oameni par inocenti dar in realitate sunt foarte diferiti, tine minte asta.