"ca ar vrea o pauza, nici ea nu prea stie ce vrea."
știe ea foarte bine - las-o, o să facă la fel și iremediabil, curând
Monotonia este o etapă care intervine inevitabil, dacă nu se poate trece peste ea, relația nu va rezista, îți recomand să îți schimbi partenera.
FACETI SI VOI LUCRURI DEOSEBITE
De exemplu acum sa incalzit afara
Incerca o nebunie
de exemplu mergi la Odesa cu ea la un hotel apoi ia un tren marfar intr-o tara aiurea care nu ii stii limba pentru ca toti vorbesc in ucraieniana si umple un ruscac cu mancare
si mergeti cu marfarul aiurea unde o sa va duca el
vezi sa nu uiti sa iei si apa cu tine
Cine stie unde ajungeti asta da aventura
Spune-i- ca unchiul vasile ti-a lasat o casa mostenire in Elvetia
imi scrii pe provat si tii dau eu adresa de la o casa din elvetia unde te poti caza cu 50 euro / noapte de persoana
mergeti pana acolo
mai calatoriti putin prin elvetia asta va va costa 400 euro
schimba si tu monotonia mergeti in excursie prin maramures de exemplu mergeti cu trenuletul cu aburi cu mocanita pe valea vaserului pe la VISEUL DE SUS
sunt zone foarte frumoase si va costa foarte foarte ptin
de exemplu trenul pana acolo costa mai putin de 100 lei de persoan
mai ales poate sunteti elevi studenti ceva si poate va costa si mai putin.
mergeti cu cortul la dunare undeva
Faceti ceva
ca altfel ti-o ia unul dinasta ca mine care ii arata poze cu el pe munti cu masina lui bengoasa ii da cadou 300 de ldolari asa direct de la prima intalnire direct bani dolari in mana si ceva bilete false de la o agentie de turism din caraibe sau din Grecia
sau cine stie de unde o ameteste de creier sa mearga cu el
si gata fatra imi sare in brate cand ii platesc un zbor cu avionul care pe mine ma costa doar 200 euro
si e aventura vietii ei
o sa aiba ce sa se laude la prietene
mai ales ca ii dau chitata falsa facuta la imprimata si scriu pe ea ca am dat 900$ be zborul ala cu avionul
Mergi pe la socrii tăi pe acasa adică pe la părinții ei și vei afla dacă se trage de la ei
Poate că te vede că nu ai ce viitor să le oferi lor
Pentru că părinții fetelor in general caută un sponsor pentru bătrânețile lor
Un fel de om care să le ofere siguranța că vor avea bătrâneți fericite
Sunt parșivi egoiști șarlatani excroci mulți părinți de fete
care le împing să fie jmecher eca să aibă și ei de profitat după urma asta!
Nu Spun că toți fac asta spun că majoritatea
Incearca sa vorbesti cu ea, sa o intrebi ce ar dori, ce ar face-o fericita. Apoi, daca iti sta in putere, incearca sa ii oferi ceea ce doreste.
Am discutat cu ea, a spus ca ma iubeste mult dar nu stie ce s-a intamplat, si vorbeste sec cu mine, de parca nu ar vea chef de mine..nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred
"nu prea facem mai nimic sa spun asa, doar stam in casa si ne uitam la TV"
Chiar nu faceti nimic! Ce ar fi sa iesiti si sa faceti ceva pe afara. Cros, fotografii, voluntariat pe undeva...
Daca nu mai vrea sa continuați respectai decizia Intreab-o dacă vrea sa Rămâneți prieteni dacă nu vrea nici așa Aia e dacă o iubești cu Adevărată o lași sa fie fericita dacă ia a ales drumul asta și decizia asta
Dar eu cred și știu 100% ca tu mai poți salva relație unde este iubirea Adevărată in tot deauna exista soluție la voi este iubirea Adevărată te iubește tu o iubești eu cred ca dacă petreceți timp împreuna afară la un film la o plimbare in parc o activatate și ceva nou atunci sunt sigur 100% cât poți salva relația dat succes frate
Eu nu am făcut nimic cu forata in ziua aia aveam doar 2 lei la mine mam plimbată tot orașul m-am dus să-mi iau biscuiți la văzut pe tatăl tău ma văzut și el am vb ce ți-am zis atunci și mi-a zis așa dacă nu vi acum nu mai o vezi Niciodată eu am stat și ma gândit și am zis bine dar nu într-un înăutru mi-a zis ci cu mine nu patesti nimic am zis bine am mers cu el am vorbit tot drumul așa mi-a zis nu o duci in Austria am zis așa nu nu fac așa ceva a zis bine am vorbit sa nu beau redbul l-am rugat și i-am zis nu intru in casa stau afara domnule mi-a zis intra nu-ți fie frica mai era un om in curte mi-a zis intra băiatu nu-ți fie frica am zis bine intru am intrata am dat noroc cu toți am vorbi cu un om mi-a zis poți veni când vrei am zis așa nu mersi sunt bine miera frica puțin mam intimidata maxim a venit mama ta mi-a zis așa bravo ai demonstra ca ai coloana vertebrală eu aveam o grada de gânduri in momentul ăla nu știam ce săi spun nu știam ce sa fac toți vreau sa vorbesc cu mine eu nu știam ce sale răspund eu am venit doar sate văd nu te văzusem de 2 zile nu știam ce se întâmpla cu tine nu știam de tine am zis chiar de miai omor eu ma duc vreau s ăștia ca din cauza unu Nenorocit ca mine nu vreau sa patesca ceva eu nu spun ca am făcut bine ca am pășit im curtea aia nu spun ca sunt baita bun Niciodată nu am zis asta Niciodată nu am făcut așa tot timpul am încercat sa fiu Bun cu oameni nu am venit sate leg de mine a-și zice Dumnezeu mi-este martor dar mi-am deschis ochi mi-am data seama de multe de când sunt im România am caut aso trăit destule eu nu sunt bogata dacă erma bogat eram acolo lângă tine chiar era ce era eu chiar te iubesc mult de tot dacă tu patesti ceva eu chiar îmi dau inima pentru tine dar nu cred ca o inima de Egoist poate salva un om ca tine eu nu am vauzta pe pământul asta nu am întâlnit om ca tine in viața mea eu știu ca am greșit și unt de vina pentru absolut totul dar nu am făcut nimic cu întentie nu am intrata cu intenție in curatea aia erma la colț a trebuie sa am o algerea ori plec de tot ori te văd asta mi-a spus tatăl tău dacă pleci acum nu o mai vezi Niciodată am vrut sate văd atâta nu am vrut satisfac rău nu am vrut sa într-un in viața ta cu forata eu sunt conștiente pentru tot raul făcut care ți-l l-am făcut eu regret totul și plătesc im fiecare zi fin viața mea nu am vrut sa fie așa tu ești tot ce am pe pământul asta cu Adevărată și dacă te pierd de pierd din cauza mea eu sunt de vina tot ce mi-am dorita era sate văd sate aud știu ca nu ma crezi dar nu mai știu cum să-ți vorbesc știu ca faptele Conteza și ni vorbele tu ți-ai pus inima in fata mea eu nu am pus nimic tu ți-ai pus sufletul in fata mea eu nu am pus inima tu ți-ai pus încrederea in fata mea eu nu am pus nimic tot ce am făcut este doar rău nu am făcut nimic altceva tia făcut rău ți-am distrus liniștea pe care o aveai eu știu ca sunt de vina și pletesc in fiecare zi din viața mea nu mai știu cum sa vorbesc cu tine am greșit rău de tot față de tine iartma îmi pare rău și regret fiecare clipa din viața mea eu nu sunt golan am stat prieten așa oameni eu nu sunt cu&var am stat printre așa oameni am stat printre fel si fel de oameni am învață multe fără să-mi spun nimeni nu te-am înșelată nici nu voi face toată viața mea asta nici pe altcineva nu am nu am avut im afara de tine mulți ma Fred golan cu&var eu nu sunt așa amărât printre așa oameni și mi-am data sema de multe am învățat multe nu mai știu cum sa vorbesc cu tine iartă ma
Nu am jucată teatru era fericit atât de fericit ca te vedeam ca nu mai stima cum Sam comport emoțiile mele era nu stiu cum să-ți spun să-ți explix sate văd era de ajuns ni voiam nimic altceva numi doream nimic altceva cum te vedeam eram nu mai știu cum de fericit și acum ma uit la tine și im cer scuze regret enorm pentru tot dar degeaba știu ca am greșit fata de tine știu ca te-am rănit urât rău rău rău rău rău de tot și din cauza mea ești in situația câteva stia acum eu am 4 poze cu tine mergi la poliție spune-le tot ce ți-am făcut îți dau locația mea mai bine in pușcărie decât in libertate când eu știu cât rău ți-am făcut ți-e ma chinuiam sate fac fericita nu reușeam comportametul meu era a uni copil eu nu am știu ce este fericirea cu Adevărată chiar nu am știu eu de al tine știu ce este sa fi fericit eu de la tine am Învățată sa fi om bun sa oferi fără așteptări sa fi om bu tot ce știu este de la tine de la tine am Învățată ce este sa fi cu Adevărată om bun știu ca am greșit sunt conștient dar nu mai știu nici eu cum sa vorbesc cu tine ca știu ca am greșit ultima ora pe Watap am vorbit cu tine am zis ca îți faci rău am zis ba ajunge ba ajunge las-o in pace mi-am zis las-o nu te iubește nu te place in niciunul fel ajunge gata o lasă sa fie fericita cu Adevărată nu are nevoie de un copil ca mine are nevoie de un bărbat Adevărată eu când te vedeam Trăiam și Copilăria mea și adolescenta mea și tinerețea mea și totul de o data numi puteam stârni emoțiile eram atâta de fericit ca nu exista cuvinte nu exista ceva sa pot demostrat asta sa sa arată eram conștient ca nu-ți pot oferi nimic știam asta de la bun început ca nu am ce să-ți ofer dar te vedea eu când te vedeam nu-mi mai pasa de nimic lumea era amea erma conștient ca sunt egoist ca sunt un Nenorocti dar te vedeam te auzeam atunci momtul ăla clipa aia nu o putea înlocui nimic pe lumea asta și azi când văd o fata care seama cu tine ma uit Dupia ia sunt mute fete care poarta același geaca ca ata ma uit degeaba nu ești tu sunt doare niște fete atâta nimic altceva sunt unele fete semăna cu tine ma uit la fetele lor recusnoc dar de geba ele nu sunt Anisia sunt doar niște fete de rând nu ai făcut ele fe făcut ele ce a făcut Anisia pentru mine
Eu am zis sa ni vorbește cu ei sa nu ei contact cu ei te-am imporat i-am sunate pe toți in parte pe toți nimeni nimeni nimic nu-mi spune ce ai vorbit cu ei cu toți in parte le-am zis sate lase in pace dar ce pot făcea eu dacă tu te certai cu ei nimeni nu-mi spune nimic i-am implorată pe toți să-mi spună ce s-a vorbit nu-mi spune nimic nimeni ti-a zis ce la bun început cine sun toți fiecare in parte nu am ascuns de tine cine sunt ei ce mai pot făceau dacă tu ce certai fără sa știu macra ca luati legătura fără sa știu nimic i-am sunat de multe toți îmi dau linie ocupată le-am zis ce ați avut ci ia de ce va lecția de ia ce este la mijloc de ce atâta certa de ce atâta ura ce pot face eu când tu te cerți cu ei știu ca nu am greșit cu nimic dar nu mai știu ce sa spun cum sa vorbesc cu tine
Ceea ce povestești tu aici e o situație clasică în care a apărut o a treia persoana, iar ea vrea să testeze și posibilitatea asta.
O femeie care te iubește și constată că a apărut monotonia în relația voastră, va lupta pentru relația asta, va avea inițiativă, îți va propune ea să schimbați ceva.
Nu va veni direct cu ideea "hai să ne despărțim o perioada".
O mașină când nu mai merge, o repari.
Nu o lași părăsită 3 luni în garaj, în speranța că după 3 luni, gata, s-a rezolvat totul, va merge din nou.
Crede-mă, e clasică.
Confirm si eu ce spune colega.
Sunt 2 variante:
ori are pe cineva si vrea o pauza sa vada cum e cu el,si dupa se intoarce
ori femeia chiar vrea o pauza sa se gandesca, daca vrea altceva decat unul care o tine numai in casa, si mai ales un barbat care nu face nimic cu viata lui si e foarte plicitisitor
o femeie iti va ierta orice, asculta-ma, orice..numai cand se plictiseste langa tine nu iti va ierta
da-i pauza de care are nevoie,si schimba-ti stilul de viata,baga sala,citeste,noi hobby-uri,iesi din casa, alearga, fa orice ce te face fericit pe TINE
asa o vei recucerii, ajungand un barbat interesant langa care nu se plictiseste, si o surprinde in fiecare zi.
Mi a spus ca vrea sa se simta mai libera, ca se simtea legata de mine.mi-a spus ca in week end nu ne vedem pentru ca iasa cu un prieten..si tind sa cred ca nu e doar un prieten..imi raspunde si mai greu la mesaje..am mai iesit si pe afara, la restaurante, am scos o in oras, doar ca in ultima vreme a fost foarte urata vremea si nu am avut alta varianta decat sa stam in casa..am uitat sa mentionez ca fata are 16 ani
Ala are bani pentru sa o faca 2 saptamani fericita
la tine nu exiwta bani pentru ca tu i-ai investit zilnic
iar ala are cocolosul mare teancul gros portofelul gros
ei tu nu ii poti oferi ceva interesant un zobr cu avionul
dar ala ii ofera un drum la cules capsuni si ciperci
Ai putea să o scoți în oraș, înainte cand vine acasă să faci o masă romantică să fi mai dulce să fi amuzant și să te comporți cum te comportai înainte și să ai timp pentru ea. Sper că te-am ajutat!