In opinia mea tu nu prea ai ce face in situatia asta, aici ma refer ca nu ai cum sa o ajuti sa se deschida sentimental.
Asta ar fi in primul rand, in al 2-lea rand, ceea ce imi spui tu, imi suna a cliseu. Nu stiu daca exista ceva sentimente din partea ei...
Sa fim seriosi... Cu sentimentele nu e ca si cu slabitul, sa te duci la sala sa dai cateva kilograme jos.
Sentimentele ori exista, ori nu exista.
Si desigur, exista si varianta in care ea chiar are sentimente, dar pur si simplu e genul de persoana care este rece, nu si le arata.
Oricum, in aceste cazuri, concluzia e cam urmatoare, ori te obisnuiesti cu situatia actuala, ori o sa ajungeti pe drumuri separate.
Poate sentimentele ei pentru tine nu sunt de iubire, ci mai mult de respect si apreciere.
Tu stai să măsori și să compari nivelul de afecțiune pe care îl arată fiecare?
Nivelul de afecíune, dragoste, implicare, etc. e acela pe care partenerul reușește să-l declanșeze/dezvolte în tine, prin ceea ce e el și prin modul în care se comportă.
Deci?
Cine crezi că e vinovat în povestea ta?
Dacă ești isteț ai să înțelegi.
Fata nu este ceea ce iti doresti. Nu o mai lungi, ca doare. Cauta-ti o pisica.
Este foarte mult 1 lună de când v-ați cunoscut și ea să îți spună amical că te iubește fără ca să îți și arate asta.
Las-o. Nu simte nimic pentru tine. Iubirea nu constă doar în "te iubesc" și îmbrățișări.
Aoleu, o luna si deja aveti probleme?
N-ai ce sa ii spui. Una din doua, ori asa este ea (nu toti oamenii se manifesta la fel), ori nu are sentimente la fel de puternice cum ai tu.
Mai poti astepta sa vezi cum evolueaza, dar fara sa o presezi.