Și eu am trecut în trecut printr-o despărțire.Si eu am fost logodita și vedeam lucurile roz pana treptat am aflat și văzut ce inseamna dezamăgirea,tristețea,teroarea,singurătatea etc.
Și lucrul asta se numește realitate, responsabilitate, viata...
Tu acum ai decăzut asa tare pentru ca ai crezut în basme zi ai trăit ca în povesti fără sa ai măcar o urma de pesimism în gândire.
Acum, nu zice nimeni sa fi paranoic și sa crezi ca tot ce se va întâmpla va fi rău.Dar cineva ma sfătuit o data în adolescenta sa ma aștept și la altceva, in afara de visele mele, o viata roz și doar zile senine.Pentru ca atunci când ma va izbi realitatea voi cădea atât de rău încât nu ma voi mai ridica.
Eh, si eu am căzut.Si pentru ca nu ma așteptăm ca viata mea sa fie în halul asta, m-am speriat și am făcut în continuare alegeri proaste ce m-au afundat mai mult.Dar cum ti-am spus, asta e realitatea.
Acum scuturate, lăsai pe alții cu viețile lor și tu vezi de a ta.Incearca sa îți găsești o pasiune, sa socializezi, poate chiar sa îți găsești un job nou și mergi înainte.
Atunci ține ochii închiși. Și nu mai respira. Asta ajută să te trezești. Din când în când, trage-ți singur o palmă.
Nu la fel de frustrata ca maica-ta aseara cand i-am bagat-o pana in gat, sa vezi ce gemea nebuna
Pai daca gemea de ce era frustrata?
ai si tu 13 ani macar? ce sa faci cu viermele ala?