| skyrim2 a întrebat:

Salut TPU, sunt in limita gandirii intre viata si moarte si nu stiu ce optiune sa aleg, am 25 de ani plictisit de viata si monotonie, parasit de fosta logodnica, probleme financiare, parinti divortati si ramas singur, pana in urma cu un an viata mea era roz sa zic asa, aveam 5 ani cu o fosta, planuri de viitor, motovatie, sprijin si putere. Eram undeva in varf unde nu credeam ca o sa pic pentru ca aveam si sprijinul familiei ei, a mea fiind fara nici o putere dar intr-un final m-a parasit si totul s-a ruinant, iar pentru ea totul e bine, relatie de un an super fericita. planurile au cazut unul cate unul, am devenit genul de baiat care nu credeam ca voi fii vreodata, am facut imprumuturi, am jucat la cazinouri, mi-am facut datorii enorme, am ajuns cum nu credeam vreodata ca o sa ajung cand ma vedeam "puternic", am un serviciu care ma chnui sa trag de el pentru ca nu imi vine sa mai deschid ochii dimineata, cand din frumosul basm prinț ajungi cersetor, macar pe cineva cu care sa vorbesc daca aveam, dar n am decat o casa goala si intunecata, cum as putea vedea soarele daca norii nu vor sa se mai dea din fata lui?

39 răspunsuri:
| blackann a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Sa mori tu, ba

| RosaliaOriginala a răspuns (pentru blackann):

Cine te a bagat in seama

| Freya1 a răspuns:

Și eu am trecut în trecut printr-o despărțire.Si eu am fost logodita și vedeam lucurile roz pana treptat am aflat și văzut ce inseamna dezamăgirea,tristețea,teroarea,singurătatea etc.
Și lucrul asta se numește realitate, responsabilitate, viata...

Tu acum ai decăzut asa tare pentru ca ai crezut în basme zi ai trăit ca în povesti fără sa ai măcar o urma de pesimism în gândire.
Acum, nu zice nimeni sa fi paranoic și sa crezi ca tot ce se va întâmpla va fi rău.Dar cineva ma sfătuit o data în adolescenta sa ma aștept și la altceva, in afara de visele mele, o viata roz și doar zile senine.Pentru ca atunci când ma va izbi realitatea voi cădea atât de rău încât nu ma voi mai ridica.
Eh, si eu am căzut.Si pentru ca nu ma așteptăm ca viata mea sa fie în halul asta, m-am speriat și am făcut în continuare alegeri proaste ce m-au afundat mai mult.Dar cum ti-am spus, asta e realitatea.
Acum scuturate, lăsai pe alții cu viețile lor și tu vezi de a ta.Incearca sa îți găsești o pasiune, sa socializezi, poate chiar sa îți găsești un job nou și mergi înainte.

Din ce satra vii?

Frustrat esti copile

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Atunci ține ochii închiși. Și nu mai respira. Asta ajută să te trezești. Din când în când, trage-ți singur o palmă.

Frustrata e ma*ta* laughing kiss

Nu la fel de frustrata ca maica-ta aseara cand i-am bagat-o pana in gat, sa vezi ce gemea nebuna

Pai daca gemea de ce era frustrata?
ai si tu 13 ani macar? ce sa faci cu viermele ala?