anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu o fata si vorbim mult la telefon
O ora sau mai putin gasesc subiecte sa vorbesc dar dupa nu mai stiu ce sa mai zic si vorbim cate 2 ore dupa ma suna iar sau daca nu ma suna mai tarziu si vorbim bine vorbim atata timp cat gasesc eu subiecte sau daca area ea ceva de zis dupa 1 ora maxim eu nu mai stiu ce sa zic si stam asa amandoi in telefon ea zice ca o doare nu stiu ce ofteaza oftez si eu chiar nu stiou ce sa vorbesc sau ce subiecte sa deschid ma puteti ajuta

6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Astea ar trebui să vină de la sine, să nu fie un stres așa mare pe asta. Tu vorbești din plăcere, sau ar trebui, nu doar de dragul de a spune ceva.

| xByte a răspuns:

Subiectele nu trebuiesc sa fie gandite, pur si simplu vin pe moment. Cand ati ramas amandoi fara subiecte, puteti sa deschideti subiect pe motivul ca ati ramas fara subiecte laughing Stiu ca suna aiurit ce am spus aici, dar functioneaza. "Daca arata stupid, dar merge, atunci nu e stupid"

| adelinbucur a răspuns (pentru xByte):

Stiu am incercat dar dupa tot fara subiect ramanem

| xByte a răspuns (pentru adelinbucur):

Pai atunci nu stiu ce sa zic. in general simti nevoia sa vorbesti cu cineva cand vrei sa ii comunici ceva. Daca nu aveti nici unul nimic de spus de ce nu incheiati conversatia?

| adelinbucur a răspuns (pentru xByte):

Ca nu vrea ea

| icewolf a răspuns:

Pai întreab-o ce mai e nou sau ce se mai întlamplat