| Ursul543fanatic a întrebat:

sunt intr-o situatie mai dificila si sper sa ma ajutati. Eu am un frate mai mic de freo 11 ani si il iau mai mereu cu mine la prietenii mei, dar de curand acesta a avut un accident si are mana fracturata. Ei bine cand eu si el sunt la amici mei se intampla sa se mai loveasca in acea mana si se cearta cu prieteni mei. Acestia vin la mine si spun :-Potolestel pe fratele tau.
Si mai mereu mi-am pierdut prietenii din cauza lui. CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Vorbeste cu tatal tau sa il puna putin la punct pana isi scoate ghipsul.
Se pare ca se uita prea mult la desene cu roboti luptatori si si-a dezvoltat un stil de ura si venin care nu ii apartine dar in care crede.

9 răspunsuri:
| Florrentina14 a răspuns:

Pai de ce trebuie sa-l iei cu tine? Tu cati ani ai>? Nu poate sa stea si el cu prieteni de-ai lui? Sau sa-si faca unii noi? De varsta lui?

| fuzzer a răspuns:

Vorbeste cu el, si lasa-l acasa cu parintii, si el sa stea cu alti baieti de varsta lui.

| 425079964313 a răspuns:

Buna am avut si eu aceasta problema dar am incercat sa ii explic ca nu e de virsta mea si ar fi bine sa isi caute alti prieteni de virsta lui deoarece ai probleme cu prietenii tai

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Părerea mea este că aici ai greşit tu. Nu îl mai lua cu tine. Lasă-i timp să-şi facă prieteni de vârsta lui deoarece altfel îţi vei pierde pe rând toţi prietenii. Vorbeşte cu mama ta şi explică-i situaţia. Poate aceasta va avea o discuţie cu el şi îl va învăţa cum să se comporte într-un grup de copii.

Pa-pa.

| Daniel_Petrov_1992 a răspuns:

Nul ea cu tine

| ilisoi a răspuns:

Eu zic sa ti la frate le tau sa fi bucuros ca-l ai, fratele meu i plecat in strainatate si acum sunt singur, pretuieste-ti fratele, pentru ca intr-o zi nu o sa-l mai ai!

| Musique a răspuns:

Să nu-l mai iei cu tine.
Nu te obligă nimeni.Și dacă părinții tăi o fac, explică-le situația.
Baftă.

| issabell1234 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa aveti si activitati separate decat cele de families.ASA este si normal tu fata, el baiat nu prea are ce caute cu tine! Explica-le parintilor si impartiti-va timpul incat fiecare sa se poate distra cu prietenii lui! Te pup!

| grab a răspuns:

Merci de funda, totusi as vrea sa o donez, din mila, drei Cristina.