Am trecut si eu prin asta acum vreo 10 ani cu ai mei. Eu m-am educat singurel pe internet, totul de la cultura la dezvoltare personala, si pana la stiri, am invatat sa citesc mai multe surse, sa disting oamenii destepti de majoritate, care-s pareristi, si multe altele. Singurul regret e ca nu am avut un tata care sa-mi explice in liceu "cum sta treaba" cu fetele. Am dat cateva rateuri nasoale din cauza asta dar nu mi-a prins rau mai tarziu.
Hahaha. bun venit in lumea mea. Si eu am 14 ani si trec prin aceeasi situatie. Subiectelele lor de discutie sunt fooooaaarte plictisitoare. Vorbesc de doua luni de acelasi covid-19 si chiar te saturi sa auzi asta, asa ca eu adesea cand suntem la masa sau etc incep sa ma gandesc la alte lucruri, iar cand ceva mi se pare interesant si intreb, ei sunt ceva de genul: "unde erai?". Sau cand uit anumite lucruri pe care trebuie sa le fac: "pe tine nu te intereseaza nimic" "esti o lenesa". Subiectele noastre de discutie sunt găsite de ei ca fiind de asemenea plictisitoare deodata ce ei au trait intr o alta perioada. Sfatul meu: daca vezi ca nu le place sa incepi o conversatie cu ei Incearca sa asculti ceea ce vorbesc si sa te integrezi in subiectul lor de discutie. Si ai grija sa nu spui prostii—Adulții sunt cam "sensibili" la asta. Succes!