| obidan a întrebat:

sunt un elev in clasa a X-a si am un prieten foarte drag dar care este mai bun ca mine in toate domeniiile. Mentionez ca este foarte sarac si lipsit de vlaga. Acesta tocmai s-a calificat la faza nationala de informatica folosind un algoritm bine definit si cu parametrii largi.
Intrebarea mea este, avand in vedere moralitatea interna si externa a omului, ar fi indicat sa ma supar pe el si sa actionez violent?
Eu as vrea sa il bat pe prietenul meu pentru ca e mai destept ca mine, si astfel, ma simt inferior. Acum doua zile acesta mi-a marturisit marimea penisului sau, 18 cm, si stiind ca am penis mai mare ma face sa ma simt mult inferior acestuia.
Intrebarea este, daca un prieten de al vostru este mult superior tie, dar tu esti un individ superior fizic, este indreptatit sa il bati pana acesta devine instabil mintal?
Mai pe scurt, pot sa-l bat de-i crapa muia?

2 răspunsuri:
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Nu. De ce?
Simplu, daca vrei sa arati ca esti o maimuta inferioara lui, da, il poti bate, insa tu ziceai "am un prieten foarte drag", daca iti e asa drag, dc vrei sa il bati?

Te face sa te simti inferior d.p.d.v. intelectual, poate si tu il faci sa se simta inferior d.p.d.v. fizic.

Oricum, sfatul meu este sa nu il bati, nu are rost. In momentul cand il vei lovi pe motivul ca el e mai inteligen, chiar vei dovedi ca ii esti cu mult inferior.
Tu ai zis ca e "sarac si lipsit de vlaga", nu crezi ca natura l-a pedepsit deja, pentru inteligenta lui.

Bafta si vezi ce alegi!

P.S.In viata nu poti trece dand cu pumni in cei care sunt mai buni ca tine.

| ƘЭлT a răspuns:

Credema.Ai o problema.Tu nu poti trece prin viata batand si etc. Daca esti prost stai cuminte si nu te lua de aia mai destepti.Nu esti inferior credema.Esti doar un tembel happy