| Xenoverse a întrebat:

Sunt un participant la un centru crestin de pocaiti si luna viitoare merg cu ei in tabara dar de fapt nu vreau sa ma duc cu ei, ca in iunie este campionatul mondial de fotbal si in tabere am mai fost si nu stiu cum sa ii mint ca nu pot veni in tabara, aveti voi idei cum sa scap de tabara, va rog vreau raspunsuri.

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Păi e creștinește să minți? Si ne mai ceri nouă idei despre minciuni credibile. Cel de sus ce zice?

| SilentRain a răspuns:

Le spui adevarul, ca nu vrei sa mergi in tabara, nu esti obligat sa te duci daca nu vrei

| minrest a răspuns:

Tabara e ceva ce ei ofera ''voluntarilor'' lor, dar si tu si ei stiti ca e o miciuna, ca nu esti voluntar ci esti platit cu o suma mica, ca nu esti nici pocait. Le bagi o scuza si nu vor zice nimic. Bagi ceva analize sau procedurimedicale, cum ei stiu ca ai probleme, nu vor avea ce sa zica.

| mentholinks a răspuns:

Naspa de tine ca depinzi de pocaiti.

| Nilsson a răspuns:

Sa-ti spun sincer, cred ca ai fi mai castigat din punct de vedere social sa mergi intr-o tabara dacat sa iti petreci vacanta la televizor.
Poate au cablu unde mergeti si mai vedeti meciurile impreuna.
Multi tineri si-ar dori sa aiba cu cine sa iasa, ar trebuie sa apreciezi mai mult aceasta sansa.
Daca nu vrei e decizia ta, poti pur si simplu sa le spui ca te simti obositi si nu faci fata la drum si ca vrei sa te odihnesti acasa.

| Xenoverse explică (pentru Nilsson):

Problema este ca nu avem cablu acolo sau antena sa prindem tvr-ul, asta e motivul pentru care nu vreau sa ma duc in tabara.

| Nilsson a răspuns (pentru Xenoverse):

Net aveti? Poate le urmariti online pe laptop.
De cand Romania e varza nici nu prea ma mai intereseaza fotbalul.

| Xenoverse explică (pentru Nilsson):

Nici net nu avem acolo, locul e uitat de lume.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Xenoverse):

Sa stii ca e placut din cand in cand sa te duci intr-un loc uitat de lume si de tehnologie, pe mine ma ajuta periodic asemenea evadari.

Bine, nu in perioada campionatului laughing, ziceam asa.

| Alfred0703 a răspuns:

Le spui ca nu te duci.

| cristiannvalentin a răspuns:

Poti sa le spui ca nu te lasa parintii, pentru ca trebuie neaparat sa te duci la bunici sau o chestie de genul, oricum, si daca nu i-ai mintii pe aia de la centru nu esti obligat sa mergi happy fa ce-ti spune inima