Las-o in pace o saptamana dupa care incepe sa te comporti cu ea ca si cum nu o mai iubesti, ca si cum o detesti si incearca tu sa o ignori. daca faci asta lucrurile se vor indrepta incat va incepe din nou sa te salute, sa vorbeasca cu tine lucruri banale.(ceea ce nu ii destul). dupa care incepe sa o cuceresti ca un gentlemen, prin limbajul tau nonverbal si paraverbal. si anume: atunci cand vorbesti cu ea stai drept si te uiti fix la ea in ochii, si cand iti vorbeste ea incearca sa te uiti in alta parte, sa fie ea cea care sa vrea atentia ta.dar bineinteles pentru a vrea atentia ta tu trebuie sa ai si linbajul paraverbal bine pus la punct, si anume trebuie sa exersezi de cateva ori in oglinda, vorbeste tare clar si raspicat. tot ceea ce spui trebuie sa spui cu intonatie, asta te va face interesant, te va face un tip cu care iti face placere sa vorbesti... bafta!(nu uita ca nu poti sao readuci inapoi in 2-3 ore, iti trebuie cam o saptamana, doua maxim, nu mai mult)
Cu cat vei insista mai mult, cu atat ea te va displacea mai mult. Atat iti spun. Inceteaza sa te mai comporti ca un disperat. Nu este nimic atractiv in chestia asta. Ba chiar te duce putin in extrema cealalta. Comportamentele obsesive nu sunt niciodata sexy.
Renunta la intermediari. In primul rand ca te lakesti singur (ajung toti sa stie ca te rogi de ea) si in al doilea rand e super deranjant ca un tip sa-ti trimita vorbe prin altii. Daca ai ceva de zis, spune-i tu.
Apoi, nu te mai comporta ca un stalker. Fata priveste chestiunea in perspectiva. Daca acum esti disperat, o urmaresti, ii trimiti mesaje prin altii, pai daca ati fi intr-o relatie s-ar simti terorizata.
Tipa nu mai e atat de interesata de tine. Daca nu te vrea, poti sa te tavalesti pe jos. Ai facut-o de oaie. In viata nu putem avea absolut tot ce ne dorim.
Oamenii ca tine imi alimenteaza obsesia, poate daca nu as mai primi sfaturi gen,, nu putem avea tot ce ne dorim" poate as fi mai linistit.Pricepeti d*acului cu totii ca eu vreau sa o cuceresc, pe ea o vreau, ce nu e clar! nu mai veniti cu c*caturi din astea!
Atunci, sechestreaz-o si violeaz-o. Ia-o pe sus si fa-o prietena ta cu japca.
Stii ce nu faci bine? Oamenii ca tine sufoca, sunt ca niște scaieti. Cu cat se lipesc mai tare, cu atat vrei sa scapi de ei. Ceea ce faci tu nu se numește dragoste, ci obsesie bolnavicioasa. Urmarirea asta si mesajeria sunt sinistre. Tipa a facut niste gesturi (gen deblocat de pe Facebook), pe care tu, in obsesia ta, le-ai interpretat, dar sa stii ca in realitate, a facut-o din mila. Din mila, pentru toata agitatia asta. Ba chiar ti-a transmis ca o presezi. Intelege: poti sa te dai de-a dura. Nimeni nu e obligat sa stea cu tine. Nu te supăra, dar pari genul care ajunge la stirile de la ora 5, drept individul care din gelozie si posesivitate, si-a strangulat iubita pentru ca a vrut să se despartă de el.
Ai nevoie de o "dezintoxicare ". Calmeaza-te ca nu e ok ce faci. Comportamentul tau sperie.
Eu vreau ca tipa aia sa fie cu mine.Sunt de acord ca nu e ok ceea ce fac, eu am cerut sfaturi in legatura cu ceea ce trebuie sa fac sa indrep[t situatia asta incomoda, nu ce am facut prost, ca asta stiu deja.Eu vreau sa stiu cum sa fac ca tipa sa nu mai ma vada asa, ci sa ma vada drept un tip de treaba, ce ar trebui sa fac sa termin cu nebunia, nu am nicio idea iar situatia e incomoda.
Si pana la urma, stii tu daca ma place sau nu? Ti am spus, oamrenii ca tine imi alimenteaz aobsesia, dac a as avea oameni care mi ar zice ca pot sa o cuceresc as fi mult mai linistit, dar asa...
Nu am de ce sa accept, pentru ca eu chiar sunt hotarat sa o cuceresc, mai ales ca certitudinea ca nu ma vrea nu exista.Si chiar de ar fi asa,atractia intre doua persoane se poate crea,doar ca lumea,tinand cont ca sunt atatea fete, normal ca nu consindera asta o optiune, adica, mai pe romaneste, nu considera ca trebuie sa ai o singura optiune cand sunt atatea.Eu sunt nitel diferit, nu vreau sa fiu judecat mai tarziu, o fata cand o cuceredti, o cuceredti tocmai ca nu te vrea, iar cucerirea asta presupune.Nici nu stiti exact ce s a intamplat intre mine si ea, dar va dati ritunzi in fata mea.Ete scart!
Nu am de ce sa accept, pentru ca eu chiar sunt hotarat sa o cuceresc, mai ales ca certitudinea ca nu ma vrea nu exista.Si chiar de ar fi asa,atractia intre doua persoane se poate crea,doar ca lumea,tinand cont ca sunt atatea fete, normal ca nu consindera asta o optiune, adica, mai pe romaneste, nu considera ca trebuie sa ai o singura optiune cand sunt atatea.Eu sunt nitel diferit, nu vreau sa fiu judecat mai tarziu, o fata cand o cuceredti, o cuceredti tocmai ca nu te vrea, iar cucerirea asta presupune.Nici nu stiti exact ce s a intamplat intre mine si ea, dar va dati ritunzi in fata mea.Ete scart! Va rog sa mai cititi carti, o fata poate fi cucerita, punct, hai ca iar ma enervez.Pricepeti ca vreau sa o cuceresc.Raluk27 se vede ca nu iti dai seama de faptul ca ranesti anumite persoane, care vin aici pentru incurajare nu pentru a i se face si mai mult rau!
Imi pare rau, dar nu sunt psiholog. Un sfat bun înseamnă sa atentionezi pe cineva cand greșeste, nu sa-i canti in struna si sa ii spui doar ce vrea sa auda. Te doare adevărul? Ca tu te incapatanezi, e partea a doua. Ai auzit de vorba romaneasca "dragoste cu forta nu se poate "?
Ti-am spus din punctul de vedere al unei femei, ce impresie lasi. Tu continua asa. O sa-ti dea aia un mega jet sau o sa obțină ordin judecatoresc de restricție si-atunci poate te potolesti. No offence, dar acum nu esti decat un stalker. Totul trebuie sa vina de la sine. Cu cat te agiti mai tare, cu atat nu obtii. Ai o atitudine de copil răzgâiat care bate din picior "eu vreau! Da' vreau vreau vreau vreau! Vreaaaaauuuu"
Pai tte ai prins! Vreau sa fac sa vina de la sine, am uitat sa mentionez ca nu vreau sa o oblig, vreau sa o cuceresc!
Si nu e un lucru rau ca iubesc o fata, si ca vreau sa fie a mea! Nu gresesc daca vreau sa o cuceresc!
Hey!
Fii atent aici!
Din ce ai scris aici eşti cu siguranţă un adolescent care parcurge o etapă pasageră. De aceea, cu cât o să ţi se spună mai mult să te potoleşti, cu atât s-ar putea să insişti mai mult.
Dacă totuşi sentimentul de disperare nu dispare, lasă să treacă un timp, timp în care îţi răspunzi la întrebarea: "De ce mă evită ea, de fapt?" Poate nu-ţi mai aduci aminte, n-ai sesizat sau nu vrei să recunoşti... că ai jignit-o cândva, poate voluntar, poate un gest al tău a fost de vină, un cuvânt. Dacă te găseşti vinovat atunci îndrăzneşte să-i ceri iertare şi să repari acest fapt. Dacă nu, e clar, nu te vrea, nu mai are rost să insişti. Oceanul e plin de peşti. Ia-ţi o undiţă, băiete! Şi multă răbdare!
Fata asta nu e buna. E genul de fata care te dispera si nu iti da un raspuns concret. O sa fie greu dar iti zic sa treci peste. Asa mi s-a intamplat si mie.Treci peste. Stiu ca e greu, dar treci peste.