Sa o ajuti sa-si gaseasca o slujba fie ea si temporara! Independenta financiara nu duce la decizii disperate!
Sa va rugati. Cautati sprijin si ajutor numai la El. De aceea apar si necazurile in viata noastra. Acestea sunt uneltele lui prin care vrea sa ne apropiem de El, dupa cum este scris: "Dumnezeu vorbeste insa, cand intr-un fel, cand intr-altul, dar omul nu ia seama." (Iov.33:14) Bine este ca sa luati seama de lucrul acesta. Spune-i mamei tale ca aceasta este singura voastra solutie. Nu mai priviti la oameni, si nu faceti din ei sprijinul vostru. Voi v-ati obisnuit sa va sprijiniti pe tatal vostru ca sursa de existenta. Dumnezeu vrea sa va vorbeasca prin necazul acesta ca niciodata sa nu va mai sprijiniti pe oameni, ci numai pe El, dupa cum este scris: "Asa vorbeste Domnul: "Blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul!" (Ieremia.17:5)
Iata dar ce ce spune despre acela care se increde in Dumnezeu:
"Binecuvantat sa fie omul care se increde in Domnul si a carui nadejde este Domnul!
Caci el este ca un pom sadit langa ape care-si intinde radacinile spre rau; nu se teme de caldura cand vine, si frunzisul lui ramane verde; in anul secetei nu se teme si nu inceteaza sa aduca rod." (Ieremia.17:7,8)
Acum dar stiti ce aveti de facut. Puneti-va cu toata inima sa-L cautati pe Dumnezeu si sprijinul Sau.
"O, cat de mare este bunatatea Ta, pe care o pastrezi pentru cei ce se tem de Tine si pe care o arati celor ce se incred in Tine, in fata fiilor oamenilor!" (Psalm.31:19)
"Caci Tu esti nadejdea mea, Doamne Dumnezeule! In Tine ma incred din tineretea mea." (Psalm.71:5)
Neaţa.
Pff, am trecut şi eu prin asta. Cel mai simplu e să alegi ACASĂ cu cine rămâi, fără să se supere nici unu. Dacă te cheamă la tribunal, e foarte aiurea mai ales dacă nu ai împliniţi nici 14-15 ani. În fine, rămâi cu părintele cu care vrei, cu care simţi. Dar, cu oricare ai rămâne să nu uiţi de celălalt. Am părinţii divorţaţi de 3 ani, cu tata mai vorbesc, dar cam rar. Îţi recomand să ai grijă de mama ta în principal, după de tată.
Succes.
Heeiii :*. Nu te ingrijora sunt rezolvari in fiecare situatie .
Mama ta ar putea sa lucreze si ea, sa-si caute ceva de lucru in timp ce tu ai putea sa te ocupi de lucrurile casnice.
Ai putea vorbii cu tatal tau, sa ii spui ce simti, ce este neinregula cu tine sau cat de mult il iubesti...
Incearca sa ii spui acelasi lucru si mamei tale...
Daca esti apropiata cu mama ta spune-i sa vorbeasca cu tatal tau si sa se impace in vreun mod. Daca nu se poate este destul de trist.Îţi recomand să ai grijă de mama ta în principal, după de tată. Succes!
Acum uite un sfat : Zambeste in 3, 2, 1... vezi esti asa frumoasa cand zambesti, continua tot asa! Tine capul sus! Fundita? .
Imi pare rau ar si eu am fost in situatai asta acum 11 ani.Desi tin la ambii parinti
eu locuiesc cu mama si surorile mele.
e rog sa ai grija este greu sa vezi cum amilia ta se distruge ai nevoie de un umar pe care sa plangi si numai un bun prieten ti-l poate da.Dar la mine era mai greu parintii mei se bateau si tata bea si fuma si ne bateu si pe noi.
dar orice ai face nu-i lasa sa se desparta Tata acum bea numai apa plata in loc bde alcol nici macar cafea
si in fiecare an de ziua ei ii cumpara multe : genti de firma inele de aur chesti de genu;
si tata a bgat la divort nu mama si a fost implicata si o femeie in relatia lor
si spune-le sa ramana impreuna PENTRU TINE! Este un subiect tare delicat si necesita maxia pricepere. Faceti o sdinta de familie si vorbiti de spre tot ce va deranjaza si arata partile bune a relatiei lor!
FunD a?
"Asa vorbeste Domnul: "Blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul!" (Ieremia.17:5)
Mi-a placut asta. Acum, pastreaza-ti calmul! Sa-ti spun sincer, divortul parintilor nu e chiar asa de rau precum pare, pentru unii asta e o salvare sau o alta sansa. Ma rog, depinde de situatie si perspesctiva. Sa inteleg ca vrei sa ramai cu mama, ei bine eu te sfatuiesc sa o sustii si sa o incurajezi, pentru ca ea va incerca oricum sa aiba cat mai multa grija de tine si de nevoile tale, iar cand simti ca iti e greu ar trebui sa discuti cu ea.
Stii, intr-un fel anonimg are o parte de dreptate. Mama a devenit mai credincioasa, intr-un mod mult mai diferit decat era inainte, de cand s-a gandit ca vrea sa se recasatoreasca dupa aaa 1, 2, 3, ..., 10-11 ani de la divort, cred.
Daca ai nevoie de sustinere, da-mi un mesaj
Daca mama ta nu munceste e de rau... daca vor sa se desparta cred ca tatal tau are pe altcineva eu iti recomand sa o ajuti pe mama ta cu ori ce si sa nu cheltuiesti banii aiurea daca ai peste 18 ani te si poti angaja. Stiu ca o sal urasti pe tatal tau, pentru ce faca si nu e un lucru bun, dar merita daca se comporta asa cu tine si cu mama ta