| malishka93 a întrebat:

..Va rog mai multe pareri! Sunt impreuna cu un baiat de 1 an jumate, in tot timpul asta am fost fericiti, am petrecut clipe minunate.De 4 luni eu sunt in Portugalia si au inceput certuri din ce in ce mai dese, a inceput putin sa bea din cauza ca ii este foarte greu si vrea sa ma duc acasa.Imi propune sa am duk acasa si nu stiu ce sa fac, sa las parintii si acest trai ca sa fiu cu dinsu sau sa mai rabdam putin? ce ma sfatuiti? fiind in locul meu ce ati face? ati risca sau nu? simt ca daca ma duc acasa voi fi din nou fericita.ne iubim si am mai trecut prin multe impreuna, ambii avem 18 ani!

4 răspunsuri:
| MuñequitaLoka a răspuns:

Fii alaturi de el si explica-i bine, cu bautura nu te poata avea mai aproape. si eu am o relatie la distanta, si prietenul meu a avut aceeasi reactie la inceput.
tu vei locui in portugalia 4ever sau doar pentru un timp?
in vacante nu va puteti intalni?

| prisoncomro a răspuns:

Daca aveti incredere unul in celalalt ar trebui sa mai aveti putina rabdare. De ce nu vine si el la tine o saptamana - doua? Parintii tai il accepta? Neajunsurile din dragoste sunt asemeni unei pale de vant asupra unei flacari. Daca flacara iubirii este asemeni unei lumanari, atunci vantul o va stinge; daca este o vapaie puternica, vantul o va inteti.

| cnaibig a răspuns:

Parerea mea e sa stai in Portugalia! El oricand iti poate da cu piciorul in fund dar parintii niciodata.

| dianab_1515 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa te gandesti la tine! viata si cariera ta sunt pe primul loc, apoi el. e decizia ta. iti spun din propria experienta; gandeste-te la tine, la ce vrei tu sa faci cu adevarat, si nu gandi numai cu inima ci si cu mintea!