Stai acasa si nu mergi la scoala ca sa nu mai suporti prostii clasei sau mergi la tara sa muncesti pana vei muri acolo taranii nu rad de tine ba chiar dai si de o femeie pentru tine
"Nu are rost sa te plangi pentru ceea ce n-ai, ci sa vezi ce ai "!, spune Nick ( cel nascut fara maini, fara picioare). Iata-l :https://www.youtube.com/watch?v=mDRcioeCjk0
https://www.youtube.com/watch?v=c6u-k3kbrz8
Penisul nu contează că e mic dacă știi să îl folosești. Cui îi pasă de urechi? Cât despre sărăcie, eu zic că nu este ceva foarte foarte nasol. Ai internet, deci eu zic că nu ești într-un punct critic. Dramatizezi prea mult unele lucruri. Bagă-ți mințile-n cap.
În general, astfel de manifestări de "nelinişte", de "dezorientare" sunt stări foarte vulnerabile, şi indiferent de originea lor, trebuie să vezi în ele şi ocazia unei alte "aşezări" a "lucrurilor" esenţiale din viaţă, a priorităţilor, a valorilor, modul în care te raportezi la ceilalţi, modul în care te raportezi la Dumnezeu, aşteptările pe care le ai de la tine...
Într-o astfel de situaţie de lipsire de sens sau de dificultati este esenţial să cauţi sprijin moral. Nu sta aşa. Nu trebuie să îngădui nici o şansă pentru vreun gând al sinuciderii, nici în fanteziile şi nici în glumele tale.
Trebuie să fugi de un astfel de „început" de gândire, ca de sinuciderea însăşi, pentru că fiecare „început" de gând este ca o „toartă" pentru stări de mai târziu.
Stările de depresie sunt inevitabile în viaţa oricărui om, dar ele se primesc cu maturitate, demnitate, curaj şi înţelepciune (fiecare astfel de stare vrea să ne avertizeze şi să ne repare lipsuri)!
Este vital să ceri şi sfatul unui duhovnic, al unui preot cu experienţă, de exemplu, dar într-un moment liniştit în care să aibă timp să-ţi asculte şi să-ţi înţeleagă bine dificultăţile afective.
Şi trebuie să te mulţumeşti cu paşii mici dar siguri şi definitivi, ai aflării răspunsurilor, la întrebări esenţiale ale vieţii...
Fii optimist, nu te iubeste nimeni? Perfect, terminati liceul, du-te in afara castiga bani, si cand o sa vii peste 5-10 ani inapoi cu masini si bani de casa vei vedea cum vei deveni un model, vei fii iubit si ce bine iti va fi.
De urat mai mult ca sigur nu esti, cel mai probabil nu ti-ai gasit un look care sa te scoata in evidenta, si oricum frumusetea e trecatoare, ai penisul mic? si ce, nu te cauta nimeni cand mergi pe strada sa vada cati cm ai, ba mai mult exista si n solutii sa il maresti, de colegi profesori, ignorai, nu incerca sa faci nimanui pe plac, fii tu insuti, traiesteti propria viata nu pe a altora.
Invata sa ai incredere in tine, restul vine de la sine, si nu uita sa visezi, mai devreme sau mai tarziu te vei apropia de vise.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Am primit un mesaj sa arat o poza sa vada cum am eu urechile: http://i.imgur.com/EXFFNP3.jpg
Exact ca in poza asta le am, mici mici diferente care doar mi le inchipui eu. Problema e ca dupa cum vedeti acel baiat e tuns mai lung in parti. Daca ma tund scurt imi vor arata urat. Acum sigur o sa ma intrebati, si de ce nu iti lasi parul mai lung in parti? Pentru ca ma gandesc ca poate voi face chelie si voi arata.
Eu nu vad ceva rau in acea poza. daca zici ca asa ai si tu urechile, mie nu mi se pare ca ar fi urate chiar deloc, sunt normale. Incearca look-uri diferite si vezi care te avantajeaza mai mult, vei vedea ca nu te vei mai gandii la faptul ca esti urat, fii original.
Chiar asa le am, poza mai buna decat asta nu cred ca pot gasi. Am incercat mai multe, dar voi mai incerca... De chelie cand o sa fie problema o sa vad eu ce fac.
Naspa de tine. Gandeste-te ca oricum se poate mai rau, tot timpul se poate mai rau. Nu te gandi sa te sinucizi, nu e o rezolvare plus ca nu stii de ce te astepta dupa asa ca nu incerca. Gandeste-te ca mai sunt copii in situatia ta. Saracia este ceva comun in Romania, nu doar tu ai urechile clapauge, tu crezi ca daca ai droanga mare esti barbat?! Barbat esti daca treci peste toate provocarile vietii. Ce ai tu este o depresie. Incearca sa te gandesti la lucruri frumoase sau la ceea ce poti face tu si nu pot face altii sau ce ai tu si nu au altii. Daca esti singur la parinti sa stii ca si asta e un avantaj daca esti sarac. Gandeste-te si ca pe la 18-20 de ani poti merge la munca in strainatate si poti sa treci de saracie. Gandeste-te mai bine inainte sa faci ceva si nu uita, ''Razi in intuneric sa se faca soare''.
Saracia, penisul si urechile nu sunt o problema, dar gandul sinucigas este, chiar una foarte complexa. In niciun caz nu trebuie sa te ganedsti la asa ceva, aceasta problema apare din cauza nemultumirilor pe care crezi ca le au ceilalti fata de tine. In viata vei intalni probleme mult mai mari decat acestea, deci incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la aspectul tau fizic. Parerea mea este ca tu ar trebui sa nu bagi rautaciosii in seama, te sfatuiesc sa tii capul sus si sa faci ceea ce iti place. Ai un hobby, o pasiune, iti place sa faci o anumita activitate..incearca sa iti satisfaci cat mai mult placerile acestea, fa ceva care te face fericit, care sa uiti de problemele acestea. Stii cum se spune "nu judeca o carte dupa coperta", deci poate tu ai o calitate, un punct forte care ii face pe ceilalti sa se simta inferiori. Dci fa-i ce iti place si nu ii baga pe ceilalti in seama. In viata muncesti si lupti pentru tine!
Unii au cancer, hepatită și alte boli care sunt greu de tratat sau care chiar nu se pot trata și sunt condamnați să trăiască cu pastile o viață și tu te plângi că ai penisul mic? Ăla crește în timp, iar cu urechile, care-i problema? Crezi că ești singurul? Unii ți-am zis, sunt mai rău decât tine. Cică ' o lacrimă, două, o săpt. și după uită toți de tine ' - în ce epocă sau mediu/mileniu? Stai liniștit, o să le lipsești cu siguranță. Tu asculți de colegi? Niște proști care n-au altceva mai bun de făcut decât să se ia de tine, asculți de milogii care au viața plictisită? Poza de mai jos, nu ești clăpăug sau cum ai zis, sunt normale. WTF?
La mine nu cred ca mai creste. Am crescut pana in clasa a 7-a, urmeaza sa termin clasa a 8-a si de atunci nu m-am mai inaltat deloc, penisul e la fel cum era la inceputul clasei a 7-a, vocea mi s-a schimbat, e singurul lucru. In rest, la fel. Eventual am mai slabit putin. dar nu asta ma intereseaza, eram slabut oricum. Eu acele urechi tuns mai scurt in parti, le vad urate. Nu gasesc o tunsoare care sa ma avantajeze si pe mine. Ai zis de cei cu cancer si hepatita, intr-adevar, acei oameni chiar au mult de suferit, dar cand vezi ca nu mai poti, nu te mai gandesti la nimeni.
Ce nu mai poți mă? Chiar așa a ajuns țara asta? Să vrei să mori doar pentru că niște ratați îți zic că ești în fel și chip când de fapt, nici nu se uită la ei? Păi dacă cei cu cancer nu se plâng, cei mai mulți dintre ei nu se plâng, tu de ce o faci? Parcă că te văd că arăți bine și că nu ești urât precum spui. Și totuși, cred că nu este cum spui tu. Cred că ești prea descurajat. Atât tot!
Ma plang pentru ca sunt slab. Ai dreptate, sunt descurajat, nu am primit niciodata un cuvant de lauda la adresa mea, ca am facut si eu ceva bine. Tot ce am primit au fost injuraturi, cuvinte jignitoare chiar si de la parinti. Numai eu stiu cum eram batjocorit cand aveam 7 ani in clasa intai.
O să treacă, gândește-te că pe ai tăi nu o să îi îngroape Primăria sau mai știu eu cine. Că de asta au făcut un copil sau mai mulți, să ducă numele mai departe și să îi ajute cineva la bătrânețe, dacă ei se comportă urât cu tine acum și peste ani tu crești, ajungi pe picioarele tale și nu mai ai nicio treabă, ei o să te caute.; p
Tu nu ai dreptul sa iti iei viata deoarece nu o sa-ti fie bine cand o sa fie necesar sa mergi la Doamne Doamne. e un pacat si sa te gandesti doar... iti mai spun un lucru niciodata da niciodata sa nu pui ls suflet ce zic altii da-i in amarul lor si niciodata sa nu incerci sa te faci placut fata de ceilalti deoarece nu toti te vor agreea nu merita! Ignora tot. atat timp cat tu nu te accepti pe tine atat timp nici ceilalti nu te vor accepta! Viata e asa cum ti-o creezi ....viate e frumoasa traieste-o!
Cred ca e greu, tata a incercat de 2 ori...
Hei. Cred ca te pot intelege oentru ca si eu am trecut prin asa ceva. Dar din cauza unui baiat. In fine...ASCULTA! Viata nu se opreste pentru nimic! Nu trebuie veci pururui sa consideri ca viata trebuie sa se termine, deoarece altii nu au avut parte de ea. Incearca sa fii TU insuti. Si scoate-ti gandul asta din minte, ok? ✌ NOROC
Nu rezolvi nimic daca vei continua sa gandesti asa. Nu esti nici prima dar nici ultima persoana care este jignita de colegi, stai linistit. Nu cred ca esti atat de urat precum vrei sa dai de inteles ca esti. Din cate am vazut din poza aia, urechile tare par chiar foarte ok. Penisul? Nu conteaza daca e mic, atata timp cat stii ce si cum sa faci cu el! Si cand cineva te jigneste, nu uita : strugurii sunt acri doar cand nu ajungi la ei. Daca vrei imi lasi mesaj cu fb-ul tau si mai discutam despre asta, sunt dispusa oricand.
Numai bine :*
Hei, capul sus, nu mai fii atat de negativist. Nu ar trebui sa te gandesti la,, sinucidere,, pentru lucrurile astea, nimeni nu e perfect. De ce sa plangi cand te uiti in oglinda? Esti tu! Esti unic! Nu trebuie sa plangi doar pentru ca ai urechile mai altfel decat altii sau cine stie ce ..penisul mic. Astea sunt lucruri care se vor rexolva in viitor si daca nu, trebuie sa nu le acorzi importanta. Ba da, ai rost sa traiesti, toti avem rostul asta, doar pentru cateva probleme legate de faptul cum arati sau de altceva nu trebuie sa te opresi la gandul ca,, nu mai am ce traii pe lumea asta,,! Si ce daca merge rau cu colegii? Rad de tine? arata-le ca nu-ti pasa! Merge rau? Incearca sa pari prietenos si intra in discutii cu ei. Daca isi bat joc, poti sa iei masuri. De ce zici ca,, simti ca nimeni nu te iubeste,,? Sa iti spun ceva.te iubesc multi, dar faza e ca, esti atat de ocupat cu rusinea si de faptul cum arati si de gandul acesta, ca uiti tot ce este in jurul tau, uiti sa vezi frumosul in anumite lucruri, uiti sa te gandesti la cine te iubeste! De ce sa-ti fei rusine cand iesi din casa? Asta e persoana ta, asta esti tu, esti unic si nu uita asta! acorda nepasare oamenilor care te judeca si traieste-ti viata! Du-te la oglinda si spune-ti ca,, asta sunt eu, sunt unic, nimeni nu ma poate inlocuii, chiar daca am defecte in interiorul meu stiu cine sunt,,! Incearca sa vezi si partea frumoasa in acele,, defecte,, pe care tu le vezi, nu sunt chiar asa de rele! Uita-te in oglinda si incearca sa te iubesti asa cum esti tu!
anonim_4396 întreabă: