| Costin2011 a întrebat:

va rog sa raspundeti sincer...este o rusine sa nu stii sa te distrezi la 17 ani, sa nu ai prieteni sau sa stai tot timpul acasa fara sa iesi decat la scoala si inapoi? Am problema asta de mult deoarece de mic lumea(de varsta mea) radea de mine, de exemplu:ca sunt inalt(2 metri) si slabanog, am ochii ca naiba(strabism), si tot asa. Si intr-o zi m-am suparat, am lasat totul balta si de atunci numai scoala stiu. Numai bine.

Răspuns Câştigător
| george001 a răspuns:

Trebuie sa gestionezi numarul in functie de posibilitatile tale, insa pentru a putea avansa trebuie sa faci constant maximul de care esti capabil. In momentul in care am realizat eu ca asa ceva m-ar ajuta enorm (in urma cu multi multi ani), abia faceam 10 semi-flotari chinuite; dar le faceam pe alea, mai asteptam cateva ore mai faceam inca 6-7, a doua zi deja vedeam ca pot sa fac 11, pe urma 15 si asa mai departe. In mai putin de o luna de exercitii in fiecare zi, faceam serii de cate 100 de flotari (2-3 pe zi). Ce e important este sa faci cu dedicatie si convingere, nu cu un program pe zile ci intotdeauna maximul de care esti in stare. Si nu uita de alimentatie, este extrem de importanta - si aici la fel, nu ai nevoie de diete ci doar de abilitatea de a intelege ce mananci, in cazul tau trebuie CARNE! Spor! Tine minte: "ZILNIC" si "MAXIM"! Sa ma tii la curent.

20 răspunsuri:
| RobertTmroo a răspuns:

Nu, nu este o rusine ca in momentul de fata nu ai prieteni sau ca nu stii sa te "distrezi", acum prin "a te distra" fiecare persoana intelege ce vrea, unele persoane se distreaza numai daca merg in fiecare zi in culburi si se imbata, ca mai apoi nu isi mai aduc aminte nimic a doua zi, dar ei numesc asta "distractie", unele persoane se distreaza pur si simplu daca ies in oras la un suc, film, un gratar, iarba verde..., tot ce vreau sa iti spun este sa nu iti mai fie rusine de cine esti, cum arati, sa mai iesi in oras ( stiu ca e greu daca ai impresia ca toata lumea se uita la tine, si se ia de tine), dar crede-ma ca acele persoane nu sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului, sunt "necivilizati/imaturi", si acele persoane cu siguranta nu o sa fie niciodata amici/prieteni de ai tai, asa ca ignorai, trebuie sa incerci sa socializezi si astfel mai devreme sau mai tarziu cu siguranta o sa gasesti persoane care sa te accepte asa cum esti, sa te aporecieze pentru ce a ce esti ca persoana, astfel te vei simti mai bine cand iesi in oras, o sa treaca timpul mai bine, o sa te distrezi in felul tau. Ii bine ca iti vezi de scoala, fa asta in continuare si ai sa vezi ca o sa ajungi in fata multora din aceia care acum "te arata cu degetul", si de acum incolo o sa ai sansa sa intalnesti si oameni maturi, deci fi asa cum esti tu si incearca sa socializezi.
Toate cele bune si bafta in toate happy!

| andrei a răspuns:

Foloseste umorul. Daca ai un minus undeva, trebuie sa ai si un plus undeva!

| Himera a răspuns:

Daca ai lasa complexele la o parte, ai incepe sa socializezi(cu oameni noi, cu cei vechi lupta e pierduta) poate ai descoperi ca ai multe puncte comune cu ei si ati putea face lucruri interesante impreuna.

| Costin2011 explică (pentru Himera):

Salut,faza e ca eu nu indraznesc sa ies pe afara deoarece exista intodeauna probabilitatea sa se ia cineva de mine daca ma intelegi. Adica imi este frica de lumea inconjuratoare, daca as avea permis de conducere numai asa cred ca as iesi.

| Himera a răspuns (pentru Costin2011):

in ce sens se ia de tine? te bat sau doar fac mistouri? daca fac doar mistouri ce te opreste sa le dai o replica bine meritata sau daca nu ai inspiratie, sa razi? ai auzit bine, face unul misto de tine, rade-i in fata pentru ca cu cat te arati mai afectat cu atat va fi din ce in ce mai rau. pana la urma chiar ai motiv sa te temi? gandeste-te la cel mai grav lucru care s-ar putea intampla si la consecintele asupra ta si s-ar putea sa descoperi ca nu e totul chiar asa tragic cum ti se pare acum. nu stiu unde stai, daca e oras mare sau mic, dar cred ca ai putea gasi undeva o asociatie de voluntariat, un club de lectura, o trupa de teatru cu elevi, alt gen de cursuri : dans, muzica, pictura. cauta, inscrie-te si cunoaste oameni.(deci m-au frecat atat de mult cu majusculele ca am inceput sa renunt la elelaughing )

| Costin2011 explică (pentru Himera):

Salut,cand spun ca se iau de mine spun in sensul ca si fac misto dar si bat, eu mereu caut sa nu intru la bataie dar din nefericire de cate ori fac misto de mine eu le intorc nasul cu o replica prea buna si de aia ajung la bataie daca ma intelegi. Si de aia eu incerc sa nu ies pe afara.

| Himera a răspuns (pentru Costin2011):

Nu o a rezolvi niciodata o problema daca fugi de ea.

| george001 a răspuns:

Problema ta este una relativ comuna indivizilor cu trasaturi fizice aparte, fie ca e vorba de inaltime, greutate sau alte caracteristici. Din fericire pentru tine, solutia este relativ simpla in comparatie cu cei cu trasaturi opuse fata de ale tale: exercitiile fizice constante in combinatie cu un regim hiperproteic (carne multa) pot intoarce intreaga ta situatie in favoarea ta, dezvoltandu-ti musculatura pentru a fi proportionala cu inaltimea. Poti incepe acasa cu flotari/abdomene/genoflexiuni in progresie treptata pana in momentul in care ai destula incredere in tine cat sa te duci la sala, iar de acolo totul devine mult mai simplu. Da-mi mesaj daca vrei sa iti explic mai multe.

| Costin2011 explică (pentru george001):

Salut,daca ai putea te rog sa-mi faci un program ce si cate exercitii sa fac zilnic: flotari, abtomene si tot asa pentru fiecare zi a ssaptamanii? Daca vrei sa ajuti... Am inaltimea 2, 3metri, si cam 75 de kg.

| Costin2011 explică (pentru george001):

Salut,chestia e ca eu nu sunt atat de slab(fara putere) pot face 15 flotari fara probleme dar apoi tremur tot...si gata pe ziua aia

| george001 a răspuns (pentru Costin2011):

Pai perfect! Azi (acum!) faci 15, maine tot 15, poate 16, poimaine 18, raspoimaine 25 si asa mai departe. Importanta e hotararea si consecventa! Chiar daca ai impresia ca e gata pe ziua aia, dupa cateva ore mai incearca, chiar si daca nu reusesti sa faci decat 2!

| george001 a răspuns (pentru Costin2011):

Trebuie sa gestionezi numarul in functie de posibilitatile tale, insa pentru a putea avansa trebuie sa faci constant maximul de care esti capabil. In momentul in care am realizat eu ca asa ceva m-ar ajuta enorm (in urma cu multi multi ani), abia faceam 10 semi-flotari chinuite; dar le faceam pe alea, mai asteptam cateva ore mai faceam inca 6-7, a doua zi deja vedeam ca pot sa fac 11, pe urma 15 si asa mai departe. In mai putin de o luna de exercitii in fiecare zi, faceam serii de cate 100 de flotari (2-3 pe zi). Ce e important este sa faci cu dedicatie si convingere, nu cu un program pe zile ci intotdeauna maximul de care esti in stare. Si nu uita de alimentatie, este extrem de importanta - si aici la fel, nu ai nevoie de diete ci doar de abilitatea de a intelege ce mananci, in cazul tau trebuie CARNE! Spor! Tine minte: "ZILNIC" si "MAXIM"! Sa ma tii la curent.

| eusicumine_4355 a răspuns:

Problema e cu tine tipule nu cu ei,
stiu un tovaras care are piciorul stang foarte foarte slab,e indezvoltat si totusi cu el am baut cel mai mult ca sa nu mai spun cum o ard prin cluburi,
Stiu o fata cu strabism,practic nu mai vede cu ochiul stang,are o gramada de prieteni si e cea mai tare din clasa de la ea
stiu pe cineva care are un picior mai scurt unul ca altul si totusi cunoaste fetele de prin zona de spui ca ce-i aia,epilepsie, miopie, bolnav nebolnav cacaturile astea nu conteaza
conteaza ce ai tu in suflet si cat de bine stii sa exteriorizezi asta
problema)

| eusicumine_4355 a răspuns:

Dao dracu de frica cu frica nu mananci,cu frica nu-ti faci prieteni,frica e nefolositoare,sfatul meu este la fel ca si ce o spus Himera, sa lasi complexele, pentru ca fiecare are o parte buna in ei nu numai defecte.
Multa bafta tipule(ps:de unde esti?)

| Costin2011 explică (pentru eusicumine_4355):

Darmanesti jud Bacau

| DeeaMarry a răspuns:

Degeaba astepti sfaturi de la noi. Noi nu o sa putem sa te ajutam. Un psiholog bun o sa poata! Sper sa nu te simti jignit din pricina raspunsului meu. Sunt doar o persoana care a trecut printr-o situatie asemanatoare cu a ta si a avut curajul sa ceara ajutor, dupa mult prea mult timp in care a trait chinuri groaznice.
Crede-ma, merita sa incerci!(daca doresti mai multe detalii, poti sa imi trimiti un mesaj)

| andreirapid a răspuns:

Unde stai? hai afara!

| Andr3iutz a răspuns:

Nu trebuie sa asculti de toti retardatii si neadaptatii...pararea mea.Incearca sa socializezi cu cei din jur.

| AmeliaEisenhower a răspuns:

Pai important este sa nu mai fi complexat. daca vei depasi aceasta limita o sa incepi sa socializezi, sa iesi cu prietenii si multe altele. Nu este o rusine, dare ste pacat sa nu te distrezi la varsta aceasta, cat timp esti adolecent. Incearca sa-ti faci noi prieteni, socializeaza cu ei, intalniti-va in parcv sau la o cafenea, jucat diferite jocuri impreuna si lasa complexele de-o parte. stresuieste-te ca in momentele in care esti cu prietenii sa fi prietenos, glumet, sa ai o atitudine de baiat sigur pe el. o sa vezi ca totul o sa fie bine happy si tu nu o sa mai iesi din casa doar la scoala

| alle94 a răspuns:

Cu bataia nu rezolvi nimic.Cea mai buna arma este cuvantul numai ca e cam dificil de folosit pentru unii.Incearca sa socializi cu persoane care te inteleg si sunt sincere, care nu fac glume pe seama ta, parerea meahappy.

| 12345677493234567890123456789012345678901234567890 a răspuns:

Nu nu este o rusine deoarece fiecare om face ce vrea, iar daca unei persoane sau mai multora nu le convine sa nu se uite si sa nu asculte si nu cred ca e corect sa stai in casa si la scoala doar din pricina unor mici defecte, iar daca cineva te insulta zii doar un singur lucru ' o vorba in plus un dinte minus' sau 'nu te pune cu prostul ca prostul are mintea odihnita' si tu cautati de treaba ta, gasesteti persoane care sa te accepte asa cum esti! sper c te-am ajutat