În primul rând, o relație la distanță rareori are sorți de izbândă.
În al doilea rând, mie mi se pare că este foarte nehotărâtă.
Iar în ultimul rând, eu nu cred că merită. Dacă era interesată de tine o arăta într-un fel, sau îți spunea. Dar ai devenit interesant abia în momentul în care ai părut mai greu accesibil, ceea ce denotă superficialitate din partea ei, iar asta nu este o bază pentru o relație solidă. Părerea mea este să te retragi sau să păstrezi relația la nivel de prietenie, altfel vei suferi mai târziu.
Succes!
Uit-o, gaseste una ca lumea, nu te incurca cu asa ceva, sunt n fete care te-ar place si sunt cuminti. Cand placi pe cineva nu conteaza ca acela e mai greu sau nu accesibil, daca conteaza, e clar ca aia are probleme de caracter si psihologice si oricum nu-ti va fi bine cu ea mai in colo.
Deci asta este. Sunt atatea fete, ce naiba ai casunat pe asta?!
Asta am realizat si eu, insa ceva mai tarziu.
Important este sa reusim sa gasim persoane pentru noi care sa ne faca sa ne simtim fericiti, nu persoane dupa care sa stam stresate ca merita sau nu merita.Persoane care sa-si gaseasca timp si disponibilitate pentru tine, alea sunt persoane care merita.
Mersi frumos pentru sfat.
Nu trebuia sa ma concentrez asupra ei, era foarte simplu sa mai am si altceva pe rol.Cand ai o singura optiune iar acea optiune este si toxica, insa pentru ca iti place foarte mult vezi doar varianta ei buna, esti ca si calul cu obloane, vezi doar inainte, vezi doar fata aia buna si inocenta. Aparentele inseala amarnic.Important e ca am invatat ceva din chestia asta.
Multumesc frumos pentru sfat, chiar o sa incerc sa-mi traiesc viata din plin.
Zi faina!
Posibil sa nu poate renunta chiar atat de repede si usor. din cele spuse de el ii place mult fata si este indragostit intr-un fel de ea il atrage, dar daca ea e cu mai multe fete, usor usor trebuie sa se retraga, mai subtil, posibil cand va fi lasată de celalalt mai ramane optiunea a doua el. Si unui barbat nu cred ca ii convine sa fie pe locul doi de aia trebuie sa si aleaga, dar dacaă nu o da la capat cu ea si are numai basme in cap trebuie sa se indeparteze curand.
Eh. Stai linistit si eu am patit ca tine. si nu este usor sa te rupi asa cu una cu doua, sa uiti de ea foarte repede, orice ai face tot te vei gandi un timp. Totusi, trebuie sa privesti si partea buna, daca tu stii ca ai facut tot ce tine de tine ca barbat, iar ea nu da semne vizibile ca ar vrea ceva cu tine, numai pierzi mult timp next si gata, daca i-a pasat o clipa macar de tine te va cauta ea, iar daca o va face vreodata trebuie sa vorbesti foarte serios unele aspecte despre voi.
Increderea in femei noi ca barbati o capatam foarte greu, pentru ca o fata frumoasa si care arata bine, mereu va fi curtata de cate un baiat sau mai multi, dar asta nu trebuie sa te sperie imediat. De exemplu stiu un tovaras foarte vechi care a patit ca tine, intr-un fel cam se aseamana povestea, si pan la urma tot cu el a ajuns sa fie, si na. daca este sa fie a ta va fi daca nu, nu trebuie sa iti pierzi speranta niciodata, ca nu stii cum se va gasi o fata cand te astepti prea putin. Si mie mi s-a intamplat sa cunosc o fata intamplator, am iesit cu ea, am vorbit,, ma gandeam deja la o relatie, dar nu ne intersectam in anumite privinte,, plus ca mai apoi am aflat de la prieteni ca nu e nici singura, si ca ar vrea ceva si cu mine, dar pe ala nu poate sa-l lase. si i-am zis din start fata mea eu nu ma mai joc ca numai am 15 16 ani sa o dam in dramatisme, si viteza, am ramas prieteni pana ne-am certat pe unele chestii din cauza lui ala cu care era si am lasat-o balta. pentru ca nu merita.
Stii cateodata ne gandim ca am gasit persoana potrivita, si avem si noi ca barbati planuri de viitor cu respectiva fata, dar in cele mai multe cazuri peste 80% nu este deloc asa, si este trist. Incearca un timp sa iesi din anonimat si monotonia cu ea, fa-te ca ti e ca o sora si nimic mai mult, du-te la un club ceva cu prietenii mai cunosti si acolo o fata doua, poate poate nu ai de unde stii daca nu incerci, Multa bafta iti doresc. cele bune!
Nu poate, trebuie sa treaca prin durere si aia este, zicem noi sa uite, dar nu merge la comanda, dar na, mai incurajezi omul.
Cu siguranta! Imediat nu ai cum sa uiti, dar cu timpul se mai duce. Asta nu inseamna ca trebuia sa stai cu capul numai in pamant si sa isi planga de mila, parerea mea!
Sa va spun sincer,sunt foarte ok acum, am ramasa sa vreau sa ne vedem casual, am trecut peste ideea de posibila relatie.Mi-am dat un pic de timp si ma simt destul de bine, insa 'printesa' iarasi face figuri.
Eu nu i-am comunicat nimic de relatie serioasa nici atunci cand am aflat ca se vede cu cineva si nici acum. Data trecuta cand am povestit i-am spus ca eu nu am sa concurez pentru ea si chestii si nu cred ca i-a picat foarte bine.
Acum de cand am spus ca imi retrag toate cuvintele si ca poate sa se vada cu cine vrea ca la inceput, ca nu vad un posibil viitor cu ea deja a inceput sa fie un pic mai rece si distanta.Ne-am vazut de 4 ori si tot evita sa o sarut.Am intrebat-o de ce face asta iar ea mai ca nu inventat toate motivele din lume:
Eue ce nu vrei sa ma saruti?
Ea:E mai bine asa
Eu: De ce?
Eaai tu ai spus ca nu-ti convine ca ma vad si cu altcineva si e mai bine asa
Eu:Nu-mi pasa,poti sa te vezi cu cine vrei.
Eaar eu poate o sa ma vad si cu alti baieti si poate o sa ne sarutam si nu vreau ca dupa sa spui ca te deranjeaza.
Eu:Linistita,fa ce vrei. Spune-mi de ce nu vrei sa ne sarutam, sincer, nu-mi baga motive absurde Acum o saptamana ti-am comunicat ca sunt foarte ok cu asta si ca nu-mi pasa, vreau sa ne vedem casual iar tu ai spus ca esti deacrod, ce este atunci?
Ea:Nu ca e mai ok asa
Dar deja mie nu-mi mai place situatia.Eu nu am chef sa fiu pretenul nimanui.Parte a casual dating este sa te si saruti, sa te simti bine.Nu stiu ce mai vrea acum.Cred ca a inceput sa puna suflet si acum evita orice tentativa de a se pierde in sentimente.
Complicate femeile astea
Da. cine le mai intelege? Au schimbari de comportament rapide, de la o stare la alta. Ei ii place sa se joaca, si cum ai spus si tu nu poti ramane doar un prieten si atat. trebuie sa ajungi la ceva mai mult si stii si tu la ce ma refer. Zii sa ramana la tine sau tu la ea si etc dupa aia vezi cum sta treaba daca nu vrea sex atunci las-o singura de tot si gata