Hmm,in primul rand varsta nu conteaza, iar in al doilea rand,pana la urma este un sarut ca toate cele,am experimentat si nu este diferit, fata poate spune nu oricand daca nu ii place ceva. Daca ti se pare ca o obliga sa isi inceapa viata sexuala sau alte lucruri la fel de grave, atunci trebuie sa reactionati voi prietenii ei sau macar sa anuntati parintii.Nimic nu este normal in lumea asta, asa ca nu poti sa intrebi daca este normala o astfel de relatie
Parerea mea este ca dragostea nu are varsta dar ar fi mai bine ca ea sa-l lase si sa-si caute pe altcineva care s-o iubeasca pentru ca el nu o merita nici nu o iubeste, fata este maltratata de catre baiat o obliga sa faca ce vrea el si nu este bine ar trebui sa-i acorde libertate. Daca nu vrea sa-l paraseasca inseamna ca isi accepta soarta. Iubirea este un sentiment foarte puternic si cand ne place de o persoana este foaret greu sa ne despartim de ea. Faptul ca ea are 12 si el 17 nu conteaza dar baiatul isi bate joc de ea. Daca esti prieten cu ea ajut-o si spune-i sa-si gaseasca pe cineva mai bun in viata ei care sa iubeasca nu sa-si bata joc de ea si toata lumea sa vorbeasca de ea pe la spate ca de ce sta cu el, ce o fi vazut la el...etc. S-ar simtii mult mai bine si poate si tu daca ai vedea ca aceea persoana il iubeste. Sfatul meu, sa uite de el cat mai repede si la fel si pentru ceilati care au mai patit cazuri de genul acesta: un baiat care in face asa ceva la o fata inseamna ca nu ii pasa de ea asa ca aveti grija cu ce persoana va intalniti sau vorbiti, incercati sa cunoasteti aceea persoana.
Mie chiar imi pare rau pentru fata si pe langa asta mai are si 12 ani si poate nu se desparte de el pentru ca ea crede ca o iubeste da nu vede ca isi bate joc de ea.
Si tu ai accepta? atata de multa influenta poate avea un baiat asupra ta? pacat ...imagineaza-ti ce o sa se intample daca el ti-ar propune sa faci si alte chestii ai accepta? trebuie sa fii mai tare si sa stii sa pui piciorul in prag daca nu cea care va avea ceva de pierdut vei fii u! funda?
Pana ce ai zis ca fata are 12 si baiatul 17 a fost ok, nu mi se pare nimic anormal
dar ce face ala ? depinde si de ei, ca daca ea ii fraiera si face ce vrea el, nu-i bine
si la 12 ani ar trebui sa fii destul de matura incat sa-ti dai seama daca unul de 17 te foloseste sau te iubeste
Nu conteaza varsta.Dar cun o fata care are 15 ani si este cu unul de 27. Dar daca spui ca o indruma la toata prostiile nu e bine.Se influienteaza usor fata.si nu face bine.la un moment dat o sa ii zica sa se culce cu el sau cu alt baiat si o sa accepte. Poate ar trebui sa vb cu ea nu crezi(asta doar daca sunteti prietene)...
Scz daca esti prietena cu ea*. Abia acum' am vazut ca esti baiat
Scuzoaiele mele
Mi se pare normal. Daca se inteleg bine e ok. Problema este ca s-ar putea ca baiatul sa fie mai matur decat fata si sa ii fie cam greu de acceptat acest lucru.
Pai,parerea mea este ca fetei ii place de baiat si baiatul isi bate joc de ea!
わたなべ久美子 întreabă: