Hei Anto! Pai ai putea sa te duci la baschet^^. Sau sa te duci la un sport hanbalul, voleiu, innotu.Multa Bafta!^^:*
Ce tare. Vrei sa cresti
Eu am 12 ani si am 1. 75:]] intr`adevar am parintzi inaltzi:-p
Dar ce ti-as putea spune? Acum 4 luni m`am apucat de handbal. Am crescut 3 cm. Vezi! Nu trebuie sa faci performantza. Poti sa te inscrii pentru conditie fizica!
Succes>
Sa nu faci sala! ca o sa-ti creasca muschii, dar n-o sa mai cresti in inaltime, ca hormonul ala de crestere o sa se duca exclusiv pe dezvoltarea in latime (ca sa zic asa). Daca vrei sa fii sigur, consulta un doctor, preferabil un medic sportiv! sau chiar pe profesorul de sport de la liceu, trebuie sa stie ceva.
Nu poti sa cresti cu ceva anume, sau facand ceva anume. Daca ai sub 18 ani, poti sa te mai inalti, deoarece pana la varsta de 18 ani esti in dezvoltare.
Funda?
Daca vrei sa te inalti eu spun sa manaci regulat si nu foarte mult si sa faci exerciti de intindere cum ar fi apdomene sau genoflexiuni, sau sa mergi la sala.
Pai eu am 13 ani si 1.70 ... poti sa te apuci de un sport cum ar fi basketul o sa te ajute...cel putin pe mine da