| CInEmAx a întrebat:

vreau sa cresc in inaltime stie cineva ce sa fac plsss

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Antolove struck! Pai ai putea sa te duci la baschet^^. Sau sa te duci la un sport hanbalul, voleiu, innotu.Multa Bafta!^^:*

12 răspunsuri:
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Baschet

| Crisu a răspuns:

Sa-ti pui apa la radacina. laughing Glumeam! Fa mult sport si mananca sanatos.

| xAnita a răspuns:

Ce tarelove struck. Vrei sa crestilove struck
Eu am 12 ani si am 1. 75:]]love struck intr`adevar am parintzi inaltzi:-p
Dar ce ti-as putea spunebatting eyelashes? Acum 4 luni m`am apucat de handballove struck. Am crescut 3 cm. Vezi! Nu trebuie sa faci performantza. Poti sa te inscrii pentru conditie fizicalove struck!
Succes>big grin

Răspuns utilizator avertizat
| CInEmAx explică:

Am 17 anihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? daca ai sub 19, apuca-te de un sport care implica intinderea, intelegi tu, gen basket, inot, handbal, volei, mananca mult si sanatos, dormi 8 ore pe noapte, sunt destul de sigur ca ai sub 19 ani, ca altfel nu postai pe TPU laughing succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce faci liviu, razgandeanu? Te-ai reprofilat pe consiliere de minori?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu faci sala! ca o sa-ti creasca muschii, dar n-o sa mai cresti in inaltime, ca hormonul ala de crestere o sa se duca exclusiv pe dezvoltarea in latime (ca sa zic asa). Daca vrei sa fii sigur, consulta un doctor, preferabil un medic sportiv! sau chiar pe profesorul de sport de la liceu, trebuie sa stie ceva.

| afrodyta a răspuns:

Nu poti sa cresti cu ceva anume, sau facand ceva anume. Daca ai sub 18 ani, poti sa te mai inalti, deoarece pana la varsta de 18 ani esti in dezvoltare.
Funda?

| Alexicu_1014 a răspuns:

Daca vrei sa te inalti eu spun sa manaci regulat si nu foarte mult si sa faci exerciti de intindere cum ar fi apdomene sau genoflexiuni, sau sa mergi la sala.

| Judecator a răspuns:

Sport. Inot, baschet...

| Me_2675 a răspuns:

Pai eu am 13 ani si 1.70 straight face... poti sa te apuci de un sport cum ar fi basketul big grin o sa te ajute...cel putin pe mine da tongue