Poate ca felul tau de a fi i-a determinat sa se departeze nu?
Invita-i tu la o bere, la un biliard, trebuie sa faci tu primul pas sa stii! De ce sa astepti sau sa vezi atitudinea lor? Actioneaza tu! Arata-le ca prietenia e sfanta! Multa bafta!
Buna!
Aceasta este o situatie delicata, pentru ca poate sa nu fie ceea ce crezi tu, poate sunt prea ocupati. Poate au probleme in familie sau cu alti prieteni, sau poate cineva le-au spus s-au iau obligat sa nu mai stea cu tine. Insa mai probabil e ca s-au plictisit de compania ta sau cineva le-a spus ceva despre tine care nu e adevarat (sau e, dar nu ar fi trebuit sa afle). Eu zic, desii e cam greu, ca ar trebui sa ii scoti in oras, sa le faci cinste cu ceva, si daca tot te ignora sa ii intrebi ce se intampla (insa nu fi prea direct, o sa te creada un obsedat). Spunele pur si simplu ca ai observat ca te cam evita, si eu zic sa nu prea ii crezi daca iti zic ca nu-i adevarat. Spunele ca daca e ceva pot sa iti zica, ca nu te superi. Si daca evita subiectul, cere-le detalii, dar nu exagera.
Sper ca te-am ajutat, bafta.
Buna!
Poi cel mai probabil tii s a intamplat tie in ultima vreme ceva mai rau.nu stiu.ai ramas fara bani,ai schimbat ceva din comportamentul tau,sigu s a intamplat ceva, iar cum prietenii iti sunt alaturi doar cand iti e bine si cand ai ce vor.iti dai seama!
Parerea mea e ca s a inatlplat ceva cu tine, fapt ce i a determionat sa o rareasca si nu uita ca nu multi iti vor ramane alaturi cand vei avea o problema, fa diferenta!
Bafta!
Pana acum aveati preocupari comune, iar asta incepe sa se schimbe. Mergi inainte oamenii vin si pleaca, iar prietenii sunt foarte rari. Eu am 40 de ani si am 3 prieteni din copilarie si inca vreo 2 mai recent dupa liceu. In rest am zeci de cunostinte, dar stii cum e prietenul la nevoie... de aceea zic ca am 3 prieteni care se pot si ma pot baza pe ei.
Cata bautura consumi? Ai o boala recenta? Te vaicaresti continuu? Ai fost prins cu minciuna? Astepti sa ti-se faca cinste? Ceva e, dar ce?
Salut! Nu am patit niciodata asa ceva, dar i-am facut unei persoane asta. Daca esti o persoana plina de energie, I-ai obosit, si incearca sa se indeparteze. Eu iti recomand sa luati o pauza ca sa va incarcati bateriile. Sau daca nu, intreabai ce au cu tine...
Nu stiu ce sa zic.stai de vorba cu ei, lamureste ce e in neregula si puneti totul la punct. daca prietenia voastra numai merge, puneti punct.Nu are sens sa pastrati o prietenie care nu are niciun viitor, si mai ales nu va mai intelegeti.gaseste'ti un alt grup de prieteni daca langa ei te simti in plus si ignorat! >
Poate mai au si ei alte interese, eu zic sa incerci sa stati cat mai mult timp impreuna, incearca sa fii tu ca in trecut, ei vazandute pe tine vor face la fel, daca nu reamintestele de prima voastra zi impreuna, spune-le asa: Noi eram prieteni, v-ati schimbat, va rog mai dati o sansa prieteniei noastre, nu putem lasa o prietenie sa se duca de rapa, hey guys va mai amintiti prima noastra zi.
Chiar daca nu ma inteleg asa de bine cu ei, sau poate asa mi se pare mie, dar socializez cu ei, rad cu ei. Dar eu simt ca ceva nu e in regula.
Nici nu stiu ce sa mai zic, poate mi se pare mie; rad cu ei, glumesc cu ei. Dar eu simt ceva ca nu e in neregula. In plus, nu as renunta la ei sub nicio forma, sa imi fac alti prieteni apropiati. Fac parte din familia mea. Cu o parte din ei, ma inteleg foarte bine chiar si cu familiile lor.