1. Nu cred ca e bine sa iti faci mama obeza si retardata pe net, deoarece undeva in adancul sufletului tot te doare si mai tarziu vei regreta.
2. Oricat de tare te-ai enerva, tot nu poti sa dai in ea ca e maica-ta. Aia care te-a purtat cu chiu cu vai 9 luni in burta.
Femeia are 46 de ani, poate e si ea satula. Imbatraneste. Incearca sa nu te mai certi cu ea, asculta si tu pe cat posibil. Tatal tau ce are de zis? Vorbeste cu el.
Astea nu sunt probleme, nu iti mai jigni mama si incearca sa ai un moment de sinceritate in care s-o inmoi.
Ai fi putut sa te urci pe un cantar de oameni, vedeai cat cantareai, apoi te urcai iar cu skateboardul in mana, si faceai diferenta intre rezultate. Daca nu ai cantar normal, atunci nu stiu. Intr-adevar, cantarele de bucatarie nu sunt facute pentru lucruri asa de grele. Cu ele se cantaresc grame, nu kilograme. Iar la cum vorbesti despre ea, te cam descrii singur(a). Toti parintii sunt incapatanati si cam lipsiti de gandire logica (au trait in comunism saracii pana la urma), dar asta nu iti da dreptul sa o faci in toate felurile. Ce sa mai zic? Esti o pramatie pentru cum te comporti. Iar in legatura cu cine are dreptate cu cantarul, tu ai, avand in vedere ca oricum era folosit foarte rar, iar tu aveai nevoie de acea informatie.(asta doar daca nu ai un cantar normal in casa). Revizuieste-ti comportamentul, ca esti dependent de "obeza" aia ca sa traiesti.
Pot sa ma mut la tata, nu-i problema. Eu o rog frumos si ii explic in cazul in care am dreptate sa asculte ce am de zis si sa gandeasca si ea putin ca doar nu e perfectiunea intruchipata sa aiba mereu dreptate. Sunt cazuri in care gresesc si imi cer scuze si incerc sa nu mai fac de 2 ori acceasi greseala. Ea e extrem de incapatanata, acest lucru datorandu-se presupun locului si modului in care a fost crescuta: cu parinti care au mereu cuvantul, ei fiind trecuti prin viata si cu regula ca acestia sunt Sfanti. Sunt oameni care au trecut prin multe greutati si chiar ma bucur ca si-au putut construi o gandire curata. Scoala formeaza pe om. Nu cred ca am vazut oameni cu note mari la scoala sa gandeasca prost.
A facut eforturi saraca, tot comunista e. Comportament prost format in 46 de ani de viata. Sa zicem ca eu te.am crescut 16 ani si acum eu fac ce vreau cu tine, eu sunt cel mai inteligent, tu tot ce zici este un rahat. Nu cred ca o sa mai vrei sa vorbesti cu mine dupa ce o sa poti sa fi pe picioarele tale
Frate tu ai o problema ar fi bine sa mergi la un pshiholog mama ta a facut eforturi sa te cresca si tu o faci obeza, retarda, incapatanata, vei vedea cand nu o sa mai fie, ce mult vei dori sa fie cu tine 1 zi! Aveti respect de mamele voaste pana ce mai aveti ocazia!