| AndreySomeone a întrebat:

Vreau si eu sa inteleg, de multe ori cand vorbesc cu prietena mea, prin mesaje, e o expresie la care nu ii inteleg sensul, "cum vrei". De exemplu, i-am zis: Trebuie sa plec, vorbim mai tarziu? Si ea: Cum vrei. Explicati-mi va rog cam ce inseamna.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Mayhem666 a răspuns:

Poate fie sa zica ''Cum vrei'' in sensul ca ii e indiferent si e ok cu asta, sau sa o fi spus-o intr-un mod in care iti da un semnal ca nu prea i-a convenit si s-a suparat. E una din astea doua. Nu prea ma pricep la chestii de genul, asa ca am spus si eu ce am crezut. Dar e prietena ta, tu ar trebui sa o cunosti mai bine decat noi, nu-i asa?

| AndreySomeone explică (pentru Mayhem666):

Nu avem nici o saptamana, si e prima mea prietena. Incerc si eu sa fac sa fie bine, sa vada ca tin la ea... Nu ma pricep cu fetele?

| Mayhem666 a răspuns (pentru AndreySomeone):

Nu sunt cea mai calificata persoana pe care sa o intrebi, din moment ce singura mea relatie a fost acum 4 ani si a durat aproximativ 3 zile. Sper totusi ca nu doar eu am crezut ca sunt intr-o relatie, ci si persoana cu care am fost credea asta.
Apropo, multumesc pentru fundita.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

SE vede ca-i prima prietena. laughing)) Cum vrei ala inseamna ca se supara in general. MAi sunt momente si cand zici cum vrei in sens neutru dar de obicei inseamna ca nu-i convine ceva.

| Freya1 a răspuns:

In limbajul femeilor "cum vrei" inseamna "inchide si o sa regreti" sau "am nevoie sa vorbesc cu tine dar daca nu iti pasa..." laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca pleci sa faci sex cu una mai frumoasa si mai desteapta decat ea, sa vezi cum schimba placa.

O sa-ti zica "Cum vrei. Auzi, dar ea stie ca faci sex cu ea?"

| Stavi_Alex_1987 a răspuns:

Adica vrea mai multa atentie.

| Zxcvbnmasdfgh a răspuns:

Adică așteaptă ceva de la tine.

| Marius99a a răspuns:

Adica sus sau jos laughing