Poate fie sa zica ''Cum vrei'' in sensul ca ii e indiferent si e ok cu asta, sau sa o fi spus-o intr-un mod in care iti da un semnal ca nu prea i-a convenit si s-a suparat. E una din astea doua. Nu prea ma pricep la chestii de genul, asa ca am spus si eu ce am crezut. Dar e prietena ta, tu ar trebui sa o cunosti mai bine decat noi, nu-i asa?
Nu avem nici o saptamana, si e prima mea prietena. Incerc si eu sa fac sa fie bine, sa vada ca tin la ea... Nu ma pricep cu fetele?
Nu sunt cea mai calificata persoana pe care sa o intrebi, din moment ce singura mea relatie a fost acum 4 ani si a durat aproximativ 3 zile. Sper totusi ca nu doar eu am crezut ca sunt intr-o relatie, ci si persoana cu care am fost credea asta.
Apropo, multumesc pentru fundita.
SE vede ca-i prima prietena. )) Cum vrei ala inseamna ca se supara in general. MAi sunt momente si cand zici cum vrei in sens neutru dar de obicei inseamna ca nu-i convine ceva.
In limbajul femeilor "cum vrei" inseamna "inchide si o sa regreti" sau "am nevoie sa vorbesc cu tine dar daca nu iti pasa..."