anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau un sfat : la scoala era un baiat care din pacate s-a mutat la alta scoala, si era impreuna cu o fata din clasa de la mine, dar eu nu vedeam ca el tine asa mult la acea fata,. de cand sa mutata nu stiu ce relatie au, chestia este ca relatia dintre mine si el era destul de buna parca mai buna decat cu acea fata in sensul ca : eram prieteni forate buni, se purta cu mine foarte frumos fata de cum se purta cu colegele, ma suna pentru teme, imi tinea si mie loc la scaunele muzicale iar de cand s-a mutat ne-am intalnit foarte rar, doar o data cand astepta autobuzul l-am vazut si eram ceva de genu : salu, ce faci, nu stam ce sa fac si el s-a ridicat de pe banca si m-a imbratisat. era asa dragut momentul,. urmatoarea e problema, oare sa il invit la ziua mea, as vrea, cum sa ii zic mamei, si oare o sa banuiasca ceva prietenele mele + ca vine si o prietena dea fetei care e "impreuna " cu el? mersi

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

E ziua ta deci inviți pe cine ai chef, nu înțeleg de ce trebuie să îți pese de ce zice mama ta sau oricine altcineva.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Invita-l, pana la urma urmei, sunteti prieteni.

| Anonim1524 a răspuns:

Eu cred ca merită să îl inviți și pe el dar și pe încă măcar un băiat ca să nu bănuiască cineva ceva, și pe parcursul zilei vei observa cum se poartă cînd e ziua ta în compania a mai multor fețe și cum se poartă de obicei iar dacă se va purta la fel atunci e posibil să te placă, insa nu pot spune cu certitudine