Poti sa iti găsești ceva ce iti place, în fond nu trebuie sa dai atâtea explicații.Meegi la un interviu, te angajează si aia e. Dupa ce ai facut pasul asta nu te poate obliga nimeni sa iti dai demisia.
O dată ce iei salariul si vei avea bani, nici ai tăi nu prea vor mai avea ce sa spuna.Dar tine cont de o chestie, daca vrei sa te muți singur trebuie oricum sa mai stai câteva luni la ai tăi.Trebuie să strângi bani, sa vezi daca iti merge bine la locul respectiv si vrei sa rămâi.Si dupa ce ai o sumă mai mare de bani strânsă si job stabil, poti sa te gândesti la chirie.
Cred ca ar trebui sa mergeți toți la un psiholog. Asta este soluția. El le vor spune cum sta treaba cu asta. După părerea mea asta ar trebui sa faci.
Pai e simplu intai iti gasesti un job care iti place apoi te muti eu la varsta de 18 ani aveam primul job dupa care m-am mutat in chirie intre timp am devenit liber profesionist si mi-am achizitionat propria locuinta dar sa stii ca nu ti va fi usor la inceput o sa ti se para greu dar cu timul totul se aranjeaza trebuie doar sa crezi in tine