| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

Salut TPU, un mare AJUTOR. Am si eu nevoie de un sfat(sau mai multe). Ieri dupa jdemii de ani am iesit si eu ieri la un "date". Am cunoscut o fata pe net (in poze arata destul de bine) si ieri seara ne-am vazut dupa ce am vorbit timp de 3 zile. Toate bune si frumoase, ajung ieri seara la locul intalnirii cu vreo 15 minute mai devreme si ma pun si astept. Locul era unul din cele mai populare din oras, multi tineri cu masini erau pe acolo la un ceai sau o cafea, multe grupulete formate pe acolo si eu deja ma simteam incomod. Dupa vreo 10 minute de asteptare care mi s-au parut a fi pe putin jumatate de ora apare si fata. Prima surpriza neplacuta a serii a fost ca era mai grasa decat in poze si chestia asta m-a lovit grav (nu am aratat-o insa si am intampinat-o cu un zambet care sper ca nu a fost asa fals). Eu mi-am luat un ceai, ea o cafea si ne-am pus undeva pe o banca unde am inceput sa vorbim. La scurt timp i-a sunat telefonul, a vorbit putin si a zis ca mai vin niste prieteni de-ai ei care is un cuplu cica. Am zis ok, nici o problema si ne-am indreptat spre punctul de intalnire. Discutiile care au urmat au fost fara folos, fara importanta. Fata din cuplul ala a acaparat discutia si a vorbit cat pentru toti la un loc. Cand vorbea cu mine ma uitam in ochii ei (ca semn de respect, adica vorbeste omul cu tine si tu te uiti in copaci) si l-am vazut pe prietenul ei de un m si un snitel cum se uita urat la mine aproape de fiecare data de imi venea sa il pocnesc pe loc. Discutiile care au urmat au fost la fel de neinteresante din punctul meu de vedere si nu am raspuns prea mult (un da ici si colo, o completare usoara la niste idei si cam atat).
Problema la mine e ca am niste sechele sa le zic asa de la misiunile din Aganistan : Cand se produce un sunet mai puternic automat duc capul intre umeri si duc mana in locul unde era tocul pistolului, sunt foarte suspicios fata de oamenii noi si imi e greu sa imi ascund aceasta suspiciune fata de ei din cauza ca in Afganistan am fost "guardian angel" pentru un ofiter american (treaba mea era sa il apar pe omul ala de orice, nu conta ca muream eu sau cei din jur) si multe altele si aceste sechele s-au vazut si ieri seara la "intalnire" si fata a remarcat mai mult ca sigur. Mie nu-mi place de ea din cauza aspectului si nu stiu cum sa ii zic asta sau cum sa actionez aici. Ea e educatoare, iubeste copiii si chestii din astea pe cand eu... nici nu vreau sa mai zic (daca am fost avansat pentru ca am omorat 2 oameni din care unul era tanar si nici nu am regrete fata de asta nici nimic, eu zic ca spune ceva despre mine). Oare mai am vreo sansa la o relatie cat de cat normala? Deoarece cred ca mai nimeni nu ar sta cu unul ca mine. Nu se pune problema de aspect fizic, arat bine, m-am reapucat de sala, incredere in mine am, banii nu sunt o problema, job stabil am, situatia de la job eu una super buna (am fost selectat si recomandat pentru un curs de lunetisti, multumim cazului de la Onesti laughing ) deci eu zic ca is ok.
Va multumesc daca ati citit pana aici si orice ajutor este bine venit happy

34 răspunsuri:
| TraianIImperator a răspuns (pentru TraianIImperator):

Frizeria și tâmplăria sunt meserii pe care le poți face să câștigi bani până îți găsești altă pasiune. Sau poate vei descoperi că ele sunt pasiunea ta.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru TraianIImperator):

Nu am cum și nici nu as putea face altceva asa de bine și cu pasiune ca ceea ce fac aici în armată. Cu fata aia nu am mai discutat din seara aia, nu a fost nevoie sa o blochez, am lăsat discuția sa moară de la sine. Nașpa a fost că și-a schimbat pozele și părea mai slaba în ele ( dacă erau pozele reale nu discutam cu ea). Și religia... Nu vreau sa ma apropii de religie. Știu ca exista ceva acolo sus care trage sforile ca să iasă ce iese și știu ca exista karma. Cam atât vreau si trebuie sa știu

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru TraianIImperator):

Nu-mi place sa lucrez cu lemn și ca frizer... Nu m-aș vedea lucrând acolo nici în vise

| TraianIImperator a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Poți încerca, există cursuri.