Pai, daca atunci cand am nevoie de ei, ei imi intorc spatele, asta inseamna ca nu au fost niciodata cu adevarat prietenii mei. Asa ca as incerca sa-mi rezolv problemele si dupa sigur nu le-as mai considera pe acele persoane "prieteni". Imi pare rau daca ti s-a intamplat asa ceva...Gandeste-te la persoanele pentru care tu ai face orice, dar ti-ar intoarce si ele favorul. Acelea sunt cele care merita cu adevarat sa faca parte din viata ta. Craciun fericit!
Cei care-ţi întorc spatele la nevoie, NU se numesc Prieteni.Prietenia este de ambele părţi! Prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte.Să ai un Crăciun fericit!
Începi să te obișnuiești cum distanţarea lor, pentru că totuşi un prieten cândva te va trăda, oricât de bun ar fi el.
Ce-aş face eu? Aş plânge, şi mi-aş spune în gând cât de proastă am fost încât să nu-mi dau seama că sunt nişte persoane false.
Dar m-aş resemna. Prietenii nu există. Sunt doar nişte persoane cu, care poţi schimba câteva vorbe, iar apoi să le răspândească în câteva secunde tuturor.
Sa nu plangi niciodata pentru nimeni, cu atat mai putin pentru niste persoane false. daca plangi, sa fie de bucurie.
Trebuie sa spui si motivul, poate si tu ai facut la fel cand ai fost in situatia lor; cand e vorba de bani cred ca toti au nevoie.
Inseamna ca nu sunt prietenii tai.Inseamna ca sunt amicii tai.Incearca sa cunosti mai multa lume si vezi ca poate iti gasesti un BFF
Aş vedea eu cum pot să mă descurc fără ei pe moment, şi imediat după ce aş trece de problema respectivă i-aş ignora complet şi ar deveni nişte străini pentru mine.
Era o gluma pe care te rog sa o iei ca atare " Cand cineva iti spune ca esti nebun exista doua posibilitati ori tu esi ori el este nebun, dar can doi iti spun e bine totusi sa consulti un doctor" Deci daca s-a intamplat ca mai multi prieteni sa-ti intoarca spatele e bine sa faci o analiza obiectiva si daca se mai poate, sa incerci sa mai indrepti cate ceva, macar iti ceri scuze daca ai facut ceva ce ia suparat. Nu poti sa te superi pe toata lumea. Mai e si chestia aia "Timpul le rezolva pe toate" dar pana atunci trebuie sa fii tare. Daca nu ai facut nimic care sa-i supere si pur si simplu ai intrat intr-o situatie nasoala si toti se dezic de tine atunci inseamna ca ai o problema in ați alege prietenii. In general trebuie sa nu cunfunzi amicii de la o petrecere cu prietenii care inseamna cu totul altceva.
O sa ii evit...iar atunci cand vor avea nevoie de mine o sa le intorc si eu spatele
Am plans pentru o vorba, am plans pentru o privire, dar nu am mai putut sa rad stiind ca toti siau vazut de viata lor cand eu am fost la greu.te inteleg.vezi cine era pe aproape si doar lui vei putea sa ii mai zambesti sincer de acum incolo.cauta acolo unde nici nu te gandeai.