Boule, fata vorbeste cu tine asta dovedeste TOTTTTT
deci GO 4 IT, ce RAHAT, ai de pierdut?!?
si nu imi cer scuze ca te-am facut "bou" incerc serios sa te trezesc la realitate, TREBUIE sa ai incredere in tine... SERIOS, ai ocazia sa fii fericit si ai dubii... IDIOATE
presedintele Frantei - Macrou (da, stiu ca am scris un peste si nu, numele lui, dar FAC MISTO, de numele lui ) are o nevasta care e muuuult mai batrana ca el, iar TU AI DUBII, fa un dus rece, da-ti palme, SI TREZESTE-TE, DUPA CARE... GO 4 IT... FFS
syctyr si la mai mare (inca odata, TE INJUR, pentru ca ai dubii, si mi-as dori SERIOS, PE BUNE, sa fiu in locul tau si sa ma duc dupa fata aia (adica, GO 4 IT) ... MOVE YOUR ASSSSSSS )
Nu exista teama, nu exista frici de genul. Vorbesti cu ea, daca e mai mare prin asta ii dovedesti faptul ca esti matur. Femeile nu vor barbati mai mici de varsta, intr adevar, tocmai d asta trebuie sa ii dovedesti ca esti barbat si esti atat de matur incat ii poti spune in fata ceea ce simti. Nu prin mesaje, asta va fi banal. ci fata in fata.
Poate ca nici nu e nevoie sa-i spui ca o placi. Vorbele uneori strica tot. E de ajuns sa-i arati asta prin gesturi, fapte. Daca va simțiți bine impreuna, mergi înainte. Instinctul iti va spune ce trebuie sa faci.
Dacă numai gândești, acum ești numai cu gândurile iar apoi numai cu regretele că ni ai făcut nimic la timpul potrivit.
Cum ar fi dacă nu ai ști câți ani are? Se vede vârsta pe ea? Se vede și se simte vârsta pe tine? De ce te împiedeci de tot ce te-ar putea impiedeca? Privește la prezidentul Franței, să vezi acolo diferență de vârstă. Prejudecăți și scuze de om timid. De ce ți-e frică de viață? Nu scapi. Acum e momentul să trăiești momentul. După ce trece, momentul s-a dus și rămâi jaga-jaga la mama flăcău, sau nu?
podean183 întreabă: